Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργου Λεονταρίτη για τη νέα σχολική χρονιά

Newsroom
10/09/2023 10:51
 
 
 

 

Καλή και αποδοτική σχολική χρονιά ευχήθηκε σε μαθητές/μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης.

Ο κ. Λεονταρίτης διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί και φέτος τόσο η προσπάθεια αναβάθμισης των παροχών εκπαίδευσης, όσο και η αγαστή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε «όλοι μαζί να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία».

Το μήνυμα του κ. Λεονταρίτη έχει ως εξής:
Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει με ελπίδες και όνειρα αλλά και με νέες προκλήσεις για την μαθητιώσα νεολαία μας και την εκπαιδευτική κοινότητα.

Θέλω να ευχηθώ ολόψυχα σε όλους εσάς, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας, να είναι καλή και αποδοτική, πρωτίστως με υγεία, αλλά και με δύναμη, χαμόγελα και επιτυχίες.

Ιδιαίτερα για τους μικρούς μαθητές της Α’ Δημοτικού, εύχομαι να έχουν καλή αρχή στο υπέροχο αυτό ταξίδι της σχολικής ζωής και γρήγορη προσαρμογή.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, αν και δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητές της, έχει υλοποιήσει σημαντικό έργο στον τομέα των σχολικών υποδομών σε όλα τα νησιά. Θεωρώντας αυτονόητο ότι θα συνεχιστεί απρόσκοπτα η αγαστή συνεργασία της με το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του τόπου μας, προκειμένου μέσα από κοινή προσπάθεια να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές μας, διαβεβαιώνω ότι και φέτος θα συνεχίσουμε σταθερά την προσπάθεια αναβάθμισης των παροχών εκπαίδευσης.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί μπορούμε, επιστρατεύοντας τις ανεξάντλητες δυνάμεις που κρύβουμε μέσα μας, να πετύχουμε η φετινή σχολική χρονιά να κυλήσει γεμάτη με υγεία, ασφάλεια και δημιουργικότητα.

Ας συνεργαστούμε, λοιπόν, όλοι μαζί, γονείς και δάσκαλοι, για να δημιουργήσουμε αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία, για να βάλουμε έτσι τα θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο.

Καλή πρόοδο, καλό ξεκίνημα!

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*