Μήνυμα του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου για τη νέα σχολική χρονιά

Newsroom
11/09/2023 15:42
 
 
 
>

 

Για τον κρίσιμο ρόλο του σχολείου στη διαμόρφωση των αυριανών πολιτών αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος στο μήνυμά του για τη νέα σχολική χρονιά.

Επίσης, επανέλαβε ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει την παιδεία των νησιών, γιατί αυτή η στήριξη είναι επένδυση για το μέλλον και η πραγματική ανάπτυξη.

Αναλυτικά, το μήνυμα του κ. Χατζημάρκου:
Καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δημιουργία και χαμόγελα.

Σε μια δύσκολη συγκυρία με απανωτές δοκιμασίες για τη χώρα, αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο ο κρίσιμος ρόλος του σχολείου, να προσφέρει στο μέλλον πολίτες που γνωρίζουν και μπορούν να δράσουν.

Αυτό το πρώτο κουδούνι του σχολείου σήμερα, είναι ο ήχος της διαδικασίας μάθησης από τις αίθουσες διδασκαλίας και από το παιχνίδι και το χαμόγελο των παιδιών στις σχολικές αυλές.

Είναι και το καμπανάκι της ευθύνης για όλους εμάς τους μεγάλους. Της μεγαλύτερης ευθύνης, που δεν είναι άλλη από το να παραδώσουμε στα παιδιά ένα κόσμο καλύτερο.

Εμείς είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά τον δικό μας αγώνα για την στήριξη της παιδείας, μέσω της αύξησης της χρηματοδότησης για τον εξοπλισμό των σχολείων μας, για την κτιριακή αναβάθμισή τους, για το κτίσιμο νέων σχολείων.

Αυτό είναι επένδυση στο μέλλον, αυτό είναι ανάπτυξη. Έτσι κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 20 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*