Θλίψη στη Νάξο για το θάνατο του Στέφανου Μαστρογιαννόπουλου – Συλλυπητήριο μήνυμα του Πανναξιακού ΑΟ

Newsroom
31/01/2024 23:06
 
 
 

 

Θλίψη και πένθος έχει σκορπίσει στη Νάξο το άκουσμα του θανάτου του Στέφανου Μαστρογιαννόπουλου, του ανθρώπου που το όνομα του είναι συνδεδεμένο με την προσφορά στον αθλητισμό του νησιού και κυρίως στον Πανναξιακό που αποτελούσε τη μεγάλη του αγάπη.

Η ομάδα της Νάξου στο άκουσμα του θανάτου του αναφέρει τα εξής:

Η οικογένεια του Πανναξιακού Α.Ο. εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Στέφανου Μαστρογιαννόπουλου, ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας.

Ο Στέφανος ήταν πάντοτε πρότυπο οικογενειάρχη και επαγγελματία, παράδειγμα εργατικότητας και ηθικής και μαζί με τη σύζυγό του Φωτεινή, ήταν η ψυχή του Πανναξιακού, σε όλα τα αθλήματα και όλες τις ηλικίες.

Στην περίοδο ακμής της ομάδας στη Δ’ Εθνική αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους διοικητικούς και οικονομικούς παράγοντες για το σύλλογο.

Κατάφερνε να βγαίνει πάντοτε νικητής, εντός και εκτός γηπέδου, αποτελώντας παράδειγμα ψυχικής δύναμης, παρ’ όλες τις αντιξοότητες.

Η απώλεια και το κενό που αφήνει πίσω του, είναι τεράστια.

Ευχόμαστε κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του και νιώθουμε υπερήφανοι που αποτέλεσε κομμάτι του Συλλόγου, αποτελώντας πρότυπο και έμπνευση για όλους μας.

Στέφανε, θα είσαι για πάντα στη μνήμη μας και τις καρδιές μας.
Καλό παράδεισο…

(Κεντρική φώτο από sportcyclades.gr)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 1.524 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*