Η ExcellenSeas «Θάλασσες Αριστείας» αποχαιρετά με θλίψη τον Γιώργο Προβόπουλο

Newsroom.
29/05/2024 18:15
 
 
 

Με μεγάλη θλίψη η ομάδα της ExcellenSeas (Θάλασσες Αριστείας) αποχαιρετά το πρόεδρο του Επιστημονικού τής Συμβουλίου Γιώργο Προβόπουλο που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Προβόπουλος υπήρξε από τη πρώτη στιγμή θερμός υποστηρικτής τόσο της ιδέας για την δημιουργία της ΑΜΚΕ ExcellenSeas που στόχο έχει την επιβράβευση άριστων μαθητών – φοιτητών των ακριτικών νησιών της Ελλάδος με την παροχή υποτροφιών, όσο και της υλοποίησης του προγράμματος της.

Η συμβολή του ήταν καθοριστική στην δημιουργία του Επιστημονικού Συμβουλίου το οποίο στελεχώνεται από τακτικούς ή ομότιμους καθηγητές ελληνικών και αλλοδαπών πανεπιστημίων καθώς και από διακεκριμένες για το ήθος και το υψηλό ακαδημαϊκό τους επίπεδο προσωπικότητες. Οι συμβουλές του δε, πάντοτε συγκεκριμένες και περιεκτικές συνέβαλαν τα μέγιστα στην επιτυχία του εγχειρήματος των «Θαλασσών Αριστείας».

«Ο Γεώργιος Προβόπουλος πλέον της κομβικής του πορείας στην οικονομική ζωή της χώρας, συνέδραμε αποφασιστικά στην εμπέδωση του φορέα μας στον χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και της αριστείας. Ένα αιώνιο «ευχαριστούμε» από όλη την οικογένεια των «Θαλασσών Αριστείας» θα τον συνοδεύει στο μοναχικό του ταξίδι. Είναι βέβαιο ότι θα μας λείπει», δήλωσε η πρόεδρος της ExcellenSeas Δρ. Ευγενία Τζαννίνη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα έλαβε ομόφωνα την απόφαση πρώτον να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος προέδρου και να καταθέσει στεφάνι και δεύτερον να ονομάσει όλες τις υποτροφίες προς φοιτητές που φοιτούν σε τμήματα ή σχολές της Οικονομικής Επιστήμης, «Υποτροφίες Γεώργιου Προβόπουλου».

Η ομάδα της ExcellenSeas εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο του Ευδοκία, στα παιδιά τους Νάσο, Θεοδώρα και Μαριέττα καθώς επίσης και στα εγγόνια τους.

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 61 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*