Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου

admin
01/03/2015 22:41
 
 
 

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου "Ο Άγιος Γεώργιος" που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαρτίου στην αίθουσα του Συλλόγου στην Αθήνα. Ο Σύλλογος Κυνηδαριωτών Νάξου, με το σύνθημα "Δώσε αίμα – Χάρισε ζωή – χρειάζονται 10 λεπτά από το χρόνο σου" ζητά τη συμμετοχή όλων για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Κυνηδάρου.

Ανλυτικότερα η ανακοίνωση του Συλλόγου:

Συνεχίζουμε την προσπάθεια για ενίσχυση της τράπεζας αίματος του χωριού μας.

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι χειρονομία καλής θέλησης, φροντίδας, αγάπης και είναι πάνω απ’ όλα ενέργεια ζωής για τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.

Σας προσκαλούμε να συμβάλλουμε και να διαδώσουμε όλοι μαζί τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ένα μικρό ποσοστό πληθυσμού σήμερα προσφέρει αίμα, ενώ χρειαζόμαστε πολλούς περισσότερους αιμοδότες για να καλυφθούν οι αναγκαίες ποσότητες, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες.

Το σύνθημα του συλλόγου μας και για άλλη μια φορά είναι:

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ – ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ

Ζητάμε τη συμμετοχή σας σ’ αυτή την προσπάθεια, στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία», την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 και ώρα 9:00 το πρωί έως 13:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του συλλόγου (Δερβενακίων 20 – Γαλάτσι, τηλέφωνο: 2102927231 ή 6977319555 κ. Τσελέντης). 

Στο τέλος της αιμοδοσίας, θα γίνει κλήρωση και τυχεροί αιμοδότες, θα κερδίσουν πλούσια δώρα. 

(Visited 11 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*