Οι Νάξιοι Κρήτης ευχαριστούν όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του 9ου Ναξιώτικου γλεντιού

admin
10/03/2015 19:45
 
 
 

Άλλο ένα Ναξιώτικο γλέντι στην Κρήτη αποτελεί παρελθόν αφήνοντας μας ευχάριστες αναμνήσεις αλλά και αισιοδοξία ότι το επόμενο θα είναι ακόμα καλύτερο.

 
Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Συλλόγου Ναξίων Κρήτης ευχαριστεί όσους συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του 9ου Ναξιώτικου γλεντιού στο κέντρο «ΖΕΦΥΡΟΣ» στο Ηράκλειο το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015.  


 
Καταρχήν  ευχαριστούμε τον Νίκο Καράλλη (βιολί-λύρα-τραγούδι) και τον Άγγελο Μαστρογιαννόπουλο (λαούτο-τραγούδι) για την ωραία παρουσία και το κέφι που έδωσαν στο χορό μας με την μουσική τους και με τα τραγούδια τους.


 
Ιδιαίτερη μνεία θα θέλαμε να κάνουμε στους Ναξιώτες φοιτητές μας Νίκο Τζαννίνη (βιολί), Στέλλα Μανωλά (τραγούδι), Κώστα Συριανό (τραγούδι) για την ιδιαίτερη νότα που πρόσθεσαν στον χορό μας με τα τραγούδια και τα κοτσάκια που μας έπαιξαν και τραγούδησαν.


 
Ειδικότερα, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους  Χορηγούς :

·Το Ξενοδοχείο ATRION για την χορηγία φιλοξενίας των μουσικού μας συγκροτήματος  στο Ηράκλειο.
·Tην BLUESTAR FERRIES και το πρακτορείο Γενικού Τουρισμού ZAS TRAVEL στη Νάξο, για την χορηγία έκπτωσης εισιτηρίων   μεταφοράς του μουσικού μας συγκροτήματος από την Νάξο στον Πειραιά και αντίστροφα.
·Την MINOAN LINES για την χορηγία έκπτωσης εισιτηρίων μεταφοράς του μουσικού μας συγκροτήματος από τον Πειραιά προς   το Ηράκλειο και αντίστροφα.
·Το Τυροκομείο Πιτταράς για τις γραβιέρες και τα Ναξιώτικα τυριά που μας έστειλαν.
·Την Ποτοποιία Βαλληνδρά για τα κίτρα που μας έστειλαν.
·Την εταιρεία Γενικών Μεταφορών ΕΡΜΗΣ EXPRESS  στην Νάξο, για την δωρεάν μεταφορά Ναξιώτικων προϊόντων από την  Νάξο στην Αθήνα.
·Την εταιρεία Γραφείο Μεταφορών ΕΡΜΗΣ-CRETA CARGO  στο Ηράκλειο, για την δωρεάν μεταφορά Ναξιώτικων προϊόντων  από την Αθήνα στο Ηράκλειο.
·Τα εκτυπώσεις ΔΕΤΟΡΑΚΗΣ  για την δωρεάν εκτύπωση των προσκλήσεων του χορού μας.
·Την εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ του Ηρακλείου για την δωρεάν δημοσίευση της αναγγελίας του χορού μας στις σελίδες της καθώς και  τα ΜΜΕ & Blogs της Κρήτης και της Νάξου για τις αναρτήσεις τους.
·Τους Κρητικούς επιχειρηματίες που με τα δώρα τους βοήθησαν στην Λαχειοφόρο αγορά μας.


 
Ευχαριστούμε τους Ναξιώτες  φοιτητές μας που με την ενθουσιώδη και ανιδιοτελή βοήθεια τους στη συλλογή των δώρων αλλά  και το κέφι τους, έδωσαν  μια υπέροχη νότα στο χορό μας και βοήθησαν στην επιτυχία του.


 
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Ναξιώτες και τους φίλους της Νάξου  που  μας  τίμησαν με την παρουσία τους και ελπίζουμε  να διασκέδασαν όπως θα διασκέδαζαν ’’στα βιολιά’’ στη Νάξο.

Υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε ώστε το επόμενο Ναξιώτικο γλέντι να είναι ακόμα καλύτερο. 

(Visited 27 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*