Βράβευση φοιτητών από τον Απεραθίτικο Σύλλογο Νάξου

admin
19/03/2015 15:51
 
 
 

Εκδήλωση με τίτλο «Βραβεύοντας τους φοιτητές μας, συζητάμε τι σηματοδοτούν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τον έφηβο και την οικογένεια. Αυτοσκοπός ή εισιτήριο για την ενήλικη ζωή;», θα πραγματοποιήσει ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου, στην Αθήνα προκειμένου να βραβεύσει τους πρωτοετής Απεραθίτες φοιτητές.

 

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 21 Μαρτίου στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα ΚΑΜΙΝΙ του Δήμου Γαλατσίου.

 

Η πρόσκληση του Συλλόγου:

Αξιότιμοι φίλοι και μέλη του Απεραθίτικου Συλλόγου,

Σας καλούμε το Σάββατο 21-03-2015 και ώρα 6μ.μ. στην αίθουσα ΚΑΜΙΝΙ του Δήμου Γαλατσίου (Καραισκάκη και Ρεθύμνης) στη βράβευση των πρωτοετών φοιτητών μας, σε μια εκδήλωση με τίτλο:

«Βραβεύοντας τους φοιτητές μας, συζητάμε τι σηματοδοτούν οι πανελλήνιες εξετάσεις για τον έφηβο και την οικογένεια. Αυτοσκοπός ή εισιτήριο για την ενήλικη ζωή;»

Το θέμα θα παρουσιάσει η Κυριακή Αγαπητού, Ψυχολόγος – Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια (ειδίκευση στην Οικογενειακή Θεραπεία) και θα ακολουθήσει συζήτηση, στην οποία θα συμμετέχουν φοιτητές, γονείς και εκπαιδευτικοί. Τη συζήτηση θα συντονίσει η Ειρήνη Κώτσου, Δικηγόρος LLM, και θα ακολουθήσει βράβευση των νέων, που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την προηγούμενη σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πέτρος – Φλώριος Μπάκαλος                                    

Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κυριακή Αγαπητού

(Visited 36 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*