Ειδική έκπτωση στις ασφάλειες καταστημάτων και επιχειρήσεων Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

admin
24/03/2015 09:43
 
 
 

Του Μανώλη Χατζηπέτρου (ασφαλιστικός σύμβουλος)

Ζείτε από την δουλειά σας!

Η επιχείρηση σας εξασφαλίζει το εισόδημα για εσάς και την οικογένεια σας. Γι΄ αυτό είναι σημαντικό να λειτουργεί απρόσκοπτα, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, χωρίς εμπόδια…

Ανεξάρτητα το μέγεθος, την τοποθεσία, ή το αντικείμενο της επαγγελματικής σας δραστηριότητας , έχουμε ανάγκη την ιδιωτική ασφάλιση, δεν πρέπει να παραβλέπουμε το γεγονός ότι το κατάστημα μας είναι το εργαλείο που βγάζουμε το ψωμί μας…

Η ασφάλιση αποτελεί μικρή επένδυση-πράξη σοφίας η οποία συμβάλει στην βιωσιμότητα & ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης. Η αξία ασφάλισης είναι πολύ χαμηλή μπροστά στον κάθε πιθανόν κίνδυνο.

 

Ειδική έκπτωση σε επιχειρήσεις και καταστήματα Δήμου Νάξου και μικρών Κυκλάδων.

 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ!

Η ανάγκη της απόλυτης ασφάλειας του κτιρίου και του περιεχομένου της επιχείρησής σας, από ένα πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων, αποτελεί πλέον ένα από τα πρώτα μελήματα κάθε επιχειρηματία.

Τα προγράμματα ασφάλισης επιχείρησης, δίνουν τέλος στην ανασφάλειά σας!

Κι αυτό γιατί, είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν απόλυτη προστασία τόσο για το κτίριο όσο και για το περιεχόμενό του από κάθε κίνδυνο.

  • Τα προγράμματα ασφάλειας επιχείρησης περιλαμβάνουν ένα εύρος καλύψεων που αφορούν τόσο την προστασία της επιχείρησης από πυρκαγιά που μπορεί να να προκληθεί από αμέλεια, κεραυνό, έκρηξη, βραχυκύκλωμα, εμπρησμό, καπνό, όσο και από φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες, θύελλες, καταιγίδες, χιόνι, χαλάζι, παγετός.
  • Επίσης παρέχουν ασφάλεια στην επιχείρησή σας από τον κίνδυνο κλοπής, ληστείας ταμείου, τρομοκρατικών ενεργειών, απεργιών, πολιτικών ταραχών, κακόβουλων βλαβών. έκρηξης

Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ.

  • Τα προγράμματα ασφάλειας καταστημάτων και επιχειρήσεων, προφυλάσσουν την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο διαρροής ή θραύσης σωληνώσεων, πρόσκρουση οχήματος, θραύση των κρυστάλλων των βιτρινών, έξοδα φύλαξης, αστική ευθύνη μετάδοσης πυρκαγιάς σε τρίτους, απώλεια εισοδήματος, ακόμη και ζημιές από σεισμό και Νομική Προστασία και άλλους εξειδικευμένους κινδύνους (όπως τροφική δηλητηρίαση)

 Μπορούμε να σας υποβάλουμε την προσφορά μας και τις συμβουλές μας, χωρίς καμιά υποχρέωση εκ μέρους σας.

Μετά από 26 χρόνια στο επάγγελμα, έχω αποκτήσει γνώσεις, εμπειρία και τη δυνατότητα να μπορώ να προτείνω πάντα το κατάλληλο πρόγραμμα για την προστασία της ζωής και της περιουσίας σας. Με οικονομικές επιλογές και απαραίτητες ασφαλιστικές καλύψεις.

 Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ασφάλισης επιχείρησης, εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας στέλνοντας e– mail στο: manolischatzipetros@yahoo.gr ή απλά τηλεφωνώντας μου στο: 210-9013870 και 211-0122231 η 6942 55 77 99.

  • Η ανταλλαγή απόψεων και η επικοινωνία μαζί σας είναι η δουλειά μας
  • Η σωστή ασφάλιση με καθαρούς – κατανοητούς όρους και συμβόλαιο στην απλή καθομιλουμένη είναι υποχρέωση και πλεονέκτημα μας.
  • Η συνάντηση μας σας δίνει μόνο θετικά αποτελέσματα αποκτώντας γνώσεις, ώστε να γνωρίζετε τι κάνετε γιατί το κάνετε ή γιατί δεν το κάνετε.

 

Σας Ευχαριστώ,

Μανώλης Χατζηπέτρος

 

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*