Συνεργασία «αλληλεγγύης» των φορέων Φιλωτίου

admin
04/01/2015 11:38
 
 
 

Σε συνεργασία και κοινή δράση για τέταρτη φορά, προχώρησαν οι σύλλογοι

 που δραστηριοποιούνται στο Φιλώτι και κατά την περίοδο των Χριστουγέννων όπως ακριβώς είχαν κάνει τις προηγούμενες εορτές στο χωριό της Νάξου.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Φιλωτίου, ο Σύλλογος Φιλωτιτών, ο Αθλητικός Μορφωτικός Σύλλογος Φιλωτίου «Ο ΖΕΥΣ» και ο Σύλλογος Γυναικών Φιλωτίου, συνεργάστηκαν για ακόμα μία φορά με σκοπό να προσφέρουν σε κατοίκους του χωριού που για διάφορους λόγους δεν θα μπορούσαν να γιορτάσουν της Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων όπως θα ήθελαν.

Έτσι προχώρησαν και ετοίμασαν κάποιες τσάντες οι οποίες περιείχαν μέσα βασιλόπιττες και δωράκια για τα μικρά παιδιά και τα πρόσφεραν στις οικογένειες αυτές δίνοντας μία εορταστική νότα στη δύσκολη καθημερινότητα τους. Η κίνηση αυτή είχε άμεση αποδοχή από όλους και αυτοί που δέχτηκαν τα δώρα, ευχαρίστησαν θερμά την επιτροπή, που απαρτίζονταν από ένα μέλος από τον κάθε σύλλογο. Αυτό, όπως είναι φυσικό ευχαρίστησε όλους που προσπάθησαν να ολοκληρωθεί αυτή η κίνηση και τους έδωσε κίνητρο για να το επαναλάβουν στο μέλλον.

Όπως αναφέρουν οι φορείς του Φιλωτίου, «αυτή η προσφορά αναφέρονταν σε 60 οικογένειες του χωριού και κοντά σε 200 άτομα. Η αγορά των παραπάνω πραγμάτων καλύφθηκε από το υστέρημα των συλλόγων που όμως με πολύ ευχαρίστηση συμμετέχουν και οργανώνουν για ακόμα μία φορά τη κίνηση αυτήΕλπίζουμε αυτή η προσπάθεια να συνεχιστεί»!

(Visited 23 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*