Νέες οδηγίες για την αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους της Αττικής

 
 
 

sygkentrosi trofimon pyropliktoi

Νέες οδηγίες για την αποστολή βοήθειας στους πυρόπληκτους της Αττικής έδωσε στη δημοσιότητα η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων, σε συνεργασία με τη Δ/νση Κοιν. Μέριμνας της Περιφέρειας Αττικής και το Κέντρο Διαχείρισης Ειδών Πρώτης Ανάγκης.

Όπως έγινε γνωστό, την παρούσα χρονική στιγμή το Κέντρο Διαχείρισης δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί τη μεγάλη ποσότητα τροφίμων που έχει αποσταλεί. Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται οι φορείς που έχουν συγκεντρώσει τρόφιμα, να τα αποθηκεύσουν ώστε να αποσταλούν σε χρονική στιγμή που θα είναι απαραίτητα, με νεώτερη ανακοίνωση.
Όσοι επιθυμούν, μπορούν να ενημερώνονται στα τηλέφωνα 210-4819001 / 213-2129104 / 213-2129105 / 213-2129117, τον σχετικό χώρο (banner) στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής και στο email center@patt.gov.gr, για τις υπάρχουσες ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν. Προς το παρόν οι ανάγκες σε τρόφιμα έχουν υπερκαλυφθεί.
Τα ρούχα που έχουν συγκεντρωθεί, παρακαλούνται όπως αποσταλούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Μάκρης (τηλ. 22940-58900, Λ. Μαραθώνος 196, Αττική). Φάρμακα, γάζες και κάθε είδους φαρμακευτικό υλικό που έχει συγκεντρωθεί, μπορούν να αποστέλλονται στα Νοσοκομεία Παίδων, Ευαγγελισμός, Σισμανόγλειο, ΚΑΤ, Γ. Γεννηματάς, Αττικό, Θριάσιο που διαχειρίζονται τους τραυματίες της κρίσης, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφορία, η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων (Πλατεία Παπάγου, στο λιμάνι της Ερμούπολης) βρίσκεται σήμερα και αύριο στη διάθεση των πολιτών, μέχρι τις 7 το απόγευμα.

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*