Ανακοίνωση της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου

admin
05/01/2015 11:00
 
 
 

«Ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος σέβεται όλους τους υποψηφίους και θα συνεργαστεί 

με εκείνους που, ο λαός ελεύθερα και με βάση τις πανανθρώπινες, ευαγγελικές και ηθικές αξίες, με δημοκρατική αξιοκρατία και ελεύθερη συνείδηση, θα εκλέξει» αναφέρεται σε ανακοίνωση της Καθολικής Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται, επίσης, ότι οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συναντήσουν τον Αρχιεπίσκοπο, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία της Αρχιεπισκοπής, η οποία θα τους στείλει και ειδικό υπόμνημα με τα θέματα που απασχολούν την Αρχιεπισκοπή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Είναι γνωστό ότι ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος για τις εθνικές εκλογές.

Οι υποψήφιοι βουλευτές για το Ελληνικό Κοινοβούλιο, ήδη άρχισαν να ασκούν το δικαίωμα τους και να κάνουν περιοδείες και επισκέψεις σε θεσμούς και πρόσωπα  για να προσελκύσουν ψηφοφόρους.

Από την Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου – Τήνου – Άνδρου – Μυκόνου και την Καθολική Επισκοπή Χίου, ανακοινώνεται ότι ο Αρχιεπίσκοπος π. Νικόλαος:

α. Σέβεται όλους τους υποψηφίους και θα συνεργαστεί με εκείνους που, ο λαός ελεύθερα και με βάση τις πανανθρώπινες, ευαγγελικές και ηθικές αξίες, με δημοκρατική αξιοκρατία και ελεύθερη συνείδηση, θα εκλέξει.

β. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να έχουν συνάντηση μαζί του, να ενημερώσουν εγκαίρως τη Γραμματεία της Αρχιεπισκοπής Νάξου-Τήνου-Άνδρου-Μυκόνου τηλ. 2283022382 Φαξ 2283024760 και  e-mail naxiensis@gmail.com.

γ.Η Γραμματεία, πριν τη συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, θα τους στείλει ειδικό Υπόμνημα με τα θέματα που απασχολούν την Αρχιεπισκοπή μας, ώστε η συνάντηση να είναι πιο αποτελεσματική.

 

(Visited 27 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*