Καταγγελία για διαρροή νερού στο Πυργάκι: “Νομίζαμε ότι το νερό είναι πολύτιμο στο νησί”

 
 
 

 

 

freatio pyrgaki 2

Εδώ και μια εβδομάδα τρέχουν νερά σε δρόμο στο Πυργάκι Νάξου και καταλήγουν στη θάλασσα, όπως καταγγέλει παραθερίστρια της περιοχής. “Νομίζαμε ότι το νερό είναι πολύτιμο στο νησί αλλά από ότι φαίνεται οι υπεύθυνοι αδιαφορούν” σημειώνει χαρακτηριστικά η αναγνώστρια του naxostimes.gr.

freatio pyrgaki 1

Η διαρροή του νερού από φρεάτιο, προφανώς από κάποια βλάβη του δικτύου, γίνεται στην παραθαλάσσια περιοχή Πυργάκι “μετά το ξενοδοχείο Φοίνικας αριστερά, ακριβώς έξω από το συγκρότημα Naxian Resort” όπως περιγράφει η καταγγέλλουσα.

freatio pyrgaki 3

“Το νερό τρέχει στο δρόμο εδώ και μια εβδομάδα! Από ότι γνωρίζουμε πρόκειται για βλάβη του δικτύου και όχι κάποιου ιδιώτη. Μια γειτόνισσα ειδοποίησε το δήμο, δηλαδή πήγε εκεί τρεις φορές και …κοινώς την αγνόησαν, αφού η διαρροή συνεχίζεται και κανένα συνεργείο δεν έχει εμφανιστεί να διορθώσει τη βλάβη” σημειώνει χαρακτηριστικά.

freatio pyrgaki 4

“Το γεγονός ότι το νησί έχει πρόβλημα με τη λειψυδρία από ότι φαίνεται δεν αγγίζει τους αρμόδιους στο δήμο που ζητούν από τους πολίτες να κάνουν οικονομία στο νερό αλλά οι ίδιοι, ενώ το γνωρίζουν, το αφήνουν να τρέχει ανεξέλεγκτα προς τη θάλασσα”. 

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*