Next Day: Μία φωτογραφική «ιστορία» που θα σας μείνει αξέχαστη! (φώτος)

 
 
 

next day above 32 

Ο γάμος σας τελείωσε… Το άγχος της ημέρας πέρασε κι εσείς θέλετε να «σφραγίσετε» ακόμα περισσότερες στιγμές από το πιο ευτυχισμένο γεγονός της ζωής σας!

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα ζευγάρια ακολουθούν τη νέα τάση στον κόσμο της φωτογράφισης που δεν είναι άλλη, από τη Next Day φωτογράφιση.

next day above 19

Η επιλογή αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε φωτογραφίες, την επομένη του γάμου σας ή και αρκετές μέρες αργότερα (ακόμα και στο γαμήλιο ταξίδι), με πιο χαλαρή διάθεση.
Έτσι, θα απολαύσετε μεγαλύτερη ελευθερία, κάτι που αποτελεί την καλύτερη προϋπόθεση για μία φωτογραφική ιστορία που θα σας μείνει αξέχαστη!

#1 Next Day φωτογράφιση στη θάλασσα 

next day above 4

Από τα καλύτερα σκηνικά για μία φωτογράφιση με το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι, είναι το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Το νυφικό λευκό σαν τα αφρισμένα κύματα θα δέσει άψογα με τη φουρτουνιασμένη ή την ήρεμη θάλασσα. Η ατμόσφαιρα θα σας επιτρέψει να περιπλανηθείτε αυθόρμητα στις φυσικές ομορφιές μιας παραλίας, δημιουργώντας συνθήκες για κινήσεις πιο ανάλαφρες και εμφανίσεις λιγότερο στιλιζαρισμένες. Η γνησιότητα των εκφράσεων, πλαισιωμένη από τη γαλήνη μιας παραλίας θα δώσει ονειρεμένες φωτογραφίες, με εσάς πιο ξεκούραστους από ότι την ημέρα του γάμου σας.

#2 Φωτογράφιση σε κτίρια ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής ή μνημεία

next day above 10


Εάν ως ζευγάρι έχετε κατά νου κάποιο μέρος με ιδιαίτερη σημασία για εσάς, έναν κοντινό ή πιο μακρινό προορισμό, δεν έχετε παρά να τον προτείνετε στον φωτογράφο σας για ένα Next- Day photoshooting. Επιλέξτε ένα πανέμορφο τοπίο με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των κτιρίων του ή ένα αρχαίο επιβλητικό μνημείο και δημιουργείστε ένα κινηματογραφικό σκηνικό για πλάνα βγαλμένα σαν από παλιά ταινία. Η επιβλητικότητα των πέτρινων κτισμάτων, τα γραφικά χρώματα και άλλα διακοσμητικά στοιχεία των παλιών αρχοντικών ή μνημείων θα προσθέσουν την παραμυθένια αύρα στις φωτογραφίες σας. Επιλέξτε ένα τέτοιο μέρος και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μαγευτείτε από το αποτέλεσμα.

next day above 21

#3 Φτιάξτε τη δική σας ιστορία

next day above 11

next day above 29

Εμπνευστείτε από αυτά που ως ζευγάρι σας αρέσουν περισσότερο, συζητήστε τα με το φωτογράφο σας και φτιάξτε τη δική σας ιστορία… Προμηθευτείτε το κατάλληλο décor και στήστε το «σκηνικό» όπου ακριβώς σας αρέσει, ακόμα και στην καρδιά της πόλης! Παίξτε το σενάριο και ζήστε την ιστορία της αγάπης σας… Εσείς θα νιώθετε άνετα και ο φακός του φωτογράφου σας θα συλλάβει τα γνήσια συναισθήματα σας που θα θυμάστε για μια ζωή!

next day above 15

#4 Honeymoon photo session σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες


next day above 26

Τα ταξίδια είναι για έναν επαγγελματία φωτογράφο μια μεγάλη πρόκληση και πηγή έμπνευσης για διαφορετικά concepts, γι’ αυτό σκεφθείτε σοβαρά την ιδέα να μετατρέψετε τη next- day φωτογράφισή σας σε honeymoon photo session, ζητώντας από το φωτογράφο σας να απαθανατίσει ορισμένες από τις πιο δυνατές στιγμές στο ταξίδι του μέλιτος. Αν έχετε επιλέξει ως προορισμό κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ακόμα καλύτερα! Οι συνθήκες του next-day shooting είναι, ούτως ή άλλως, οι ιδανικές για ένα τέλειο εικαστικό αποτέλεσμα, καθώς έχουμε το μέρος και την ώρα που θέλουμε, για να εκμεταλλευτούμε τον ήλιο και τα ομορφότερα σημεία κάθε τόπου. Αξίζει, λοιπόν, να επιλέξετε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις συνθήκες σε μία πόλη με ιστορία και γραφικές γωνιές, όπως η Ρώμη, η αιώνια πόλη!

ABOVE

next day above 17

next day above 2

next day above 5

next day above 6

next day above 13

next day above 25

next day above 7

next day above 8

next day above 12

next day above 16

next day above 20

next day above 14

next day above 23

next day above 18

next day above 24

next day above 27

next day above 1

next day above 28

next day above 22

next day above 31

next day above 9

next day above 3

next day above 30

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*