Κυκλαδία: Απογευματινή συνάντηση για την κοπή της βασιλόπιτας

 
 
 

vasilopita asteri

Μια απογευματινή συνάντηση για την κοπή της βασιλόπιτας προγραμματίζει η “Κυκλαδία” στη Νάξο. Η εκδήλωση θα πραματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019 στις 7 μ.μ.

Η σχετική πρόσκληση αναφέρει:

Ένα χρόνο μετά την πρώτη απογευματινή συνάντηση, μέσα σε αυτήν την όμορφη διαδρομή ποικίλων θεματικών που με συζητήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια και παραστάσεις μας έφερε κοντά σε τέχνη, μουσική, θέατρο, χορό, κινηματογράφο, αλλά και στη φύση, στον νυχτερινό ουρανό, σε βότανα και σπαρτά, σε τεχνικές προετοιμασίας του σώματος και του πνεύματος, σε κοινές παραδόσεις της ιστορίας του ανθρώπινου πολιτισμού και σε προβληματισμούς για την επερχόμενη πορεία του, αυτήν την Παρασκευή βρισκόμαστε πάλι, με την αφορμή της κοπής της βασιλόπιτας, στο χειμωνιάτικο τοπίο της ορεινής Νάξου για να αναθερμάνουμε την πίστη μας και την συνειδητή μας στροφή στη συλλογική οργάνωση, στη δράση και στη δημιουργία.

Από τις πίτες που θα κοπούν για τους ενήλικες και για τα παιδιά, οι τυχεροί θα λάβουν ως δώρο την παρακολούθηση ενός κύκλου μαθημάτων της επιλογής τους, που συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα μαθημάτων της Κυκλαδίας.

Καλεσμένοι άπαντες, με τους φίλους μας και τα παιδιά μας, και ελπίζουμε το κρύο να μην μας πτοήσει και να βρεθούμε όλοι αύριο στην Απογευματινή Συνάντηση.

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*