Κυκλάδες: Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο καινοτομίας του έργου “Go_Brand”

 
 
 

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το «Σεμινάριο Καινοτομίας και Διαχείρισης Καινοτομίας» από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου Κυκλάδων και το Ίδρυμα Τεχνολογία και Έρευνας, στις 6 και 7 Μαρτίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο με σύνδεση μέσω τηλεδιάσκεψης με τα γραφεία του φορέα, στα νησιά Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Οι ενδιαφερόμενοι από νησιά όπου το Επιμελητήριο δεν έχει παρουσία, είχαν τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν μέσω live streaming.

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε χωρίς επιβάρυνση για τους 21 συμμετέχοντες των clusters που δημιουργούνται στο πλαίσιο της Πράξης Go_Brand “Δράσεις προώθησης, υποστήριξης και ενίσχυσης του brand name των επιλέξιμων προϊόντων ή / και υπηρεσιών της Ελλάδος και της Κύπρου στην διασυνοριακή περιοχή” – “Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Interreg V-A Ελλάδα Κύπρος 2014-2020″ ενώ συνδέεται άμεσα με τις δράσεις που εντάσσονται στην πρωτοβουλία Aegean Cuisine.

Κύριος στόχος του, η κατάρτιση σε θέματα που σχετίζονται με τη καινοτομία, την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, τη διαχείριση και αξιοποίηση διανοητικής ιδιοκτησίας και τη δικτύωση υπεύθυνων και στελεχών επιχειρήσεων από τις Κυκλάδες.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είχε η παρουσίαση επιμέρους θεμάτων στο πλαίσιο της διαχείρισης καινοτομιών και συνεργασιών, στα οποία συνήθως οι επιχειρήσεις πολύ μικρού μεγέθους, έχουν χαμηλή εξοικείωση.

(Visited 12 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*