Το άλλο πρόσωπο της Αστυνομίας: Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της Σύρου, της Ρόδου και της Κω

Newsroom
24/12/2019 14:57
 
 
 

 

Με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Νοτίου Αιγαίου υλοποίησε πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας με σκοπό τη στήριξη κοινωνικών-φιλανθρωπικών ιδρυμάτων.

Ειδικότερα, συντονίζοντας τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κυκλάδων, Α’ και Β’ Δωδεκανήσου συγκεντρώθηκαν είδη (πρώτης ανάγκης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων) προερχόμενα από εθελοντική προσφορά του αστυνομικού και πολιτικού προσωπικού, τα οποία αντιπροσωπείες της Ελληνικής Αστυνομίας παρέδωσαν στους υπευθύνους τοπικών ιδρυμάτων, ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και στήριξης του έργου τους.

Συγκεκριμένα :
*Στις 15 Δεκεμβρίου ο Διευθυντής της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, Αστυνομικός Διευθυντής ΠΙΠΕΡΗΣ Ευάγγελος, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στον οίκο ευγηρίας «Άγιος Νεκτάριος» της Ιεράς Μητρόπολης Κω-Νισύρου.


*Στις 19 Δεκεμβρίου ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου Ερμούπολης Υπαστυνόμος Α’ ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Παύλος, ως εκπρόσωπος του Διευθυντή Αστυνομίας Κυκλάδων μαζί με αστυνομικά στελέχη προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη στη «Στέγη» Ανηλίκων και Εφήβων Σύρου.

*Στις 23 Δεκεμβρίου ο Αναπληρωτής Διευθυντή της Α’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ Ιωάννης, συνοδευόμενος από στελέχη του επιτελείου του προσέφερε τα συγκεντρωθέντα είδη στον Οίκο Ευγηρίας «Χαραλάμπειο» Παράρτημα ΑμεΑ Ενηλίκων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.


Σημειώνεται ότι η πρωτοβουλία αυτή – εκτός από το συμβολικό χαρακτήρα της αναγνώρισης του έργου των φορέων που φροντίζουν παιδιά και ηλικιωμένους – αποτελεί έμπρακτη και ουσιαστική κάλυψη αναγκών των ιδρυμάτων ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών τους.

Τις θερμές τους ευχαριστίες εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και φορέων, ευχόμενοι ταυτόχρονα καλές γιορτές στις γυναίκες και τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

(Visited 236 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*