Σχεδόν 4 τόνους μεταχειρισμένα ρούχα και παπούτσια ανακύκλωσαν οι Συριανοί

Newsroom
21/01/2020 16:05
 
 
 

 

3,6 τόνοι μεταχειρισμένων ρούχων και παπουτσιών σε μόλις δύο μήνες συγκεντρώθηκαν στους Κόκκινους Κάδους Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στη Σύρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης, μέσω της συνεργασίας του Φο.Δ.Σ.Α και της Κοινωνικής Υπηρεσίας, έχει τοποθετήσει τους συγκεκριμένους κάδους σε δύο σημεία:
*στην Ερμούπολη (στον δημοτικό χώρο στάθμευσης πλησίον Σκλαβενίτη) και
*στον Φοίνικα (έμπροσθεν του αγροτικού ιατρείου).

Η ανταπόδοση ανά τόνο προσφέρεται σε δωροεπιταγές από super market με διαχειριστή την Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Σύρου-Ερμούπολης.


Μέσω δελτίου Τύπου, ο δήμος ευχαρίστησε ολόψυχα τους πολίτες της Σύρου, οι οποίοι στήριξαν τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και απέδειξαν έμπρακτα τόσο την περιβαλλοντική τους συνείδηση, όσο και την αλληλεγγύη και το ενδιαφέρον τους προς τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. «Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλουμε στην κυκλική οικονομία αξιοποίησης όλων των υλικών και αγαθών, προκειμένου να εξοικονομούνται πρώτες ύλες και ενέργεια και να μειώνονται οι όγκοι απορριμμάτων που οδηγούνται σε κέντρα τελικής διάθεσης. Συνεχίζουμε δυναμικά την προσπάθεια για έναν κόσμο που αλλάζει, έναν κόσμο αειφορίας με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου.

(Visited 120 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*