ΝΟΔΕ Κυκλάδων για τον κορωνοϊό: «Να δείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα»

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: "Οι πολίτες μίλησαν - Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα"
Newsroom
19/03/2020 20:07
 
 
 

 

Να εκτελέσουν κατά γράμμα τις οδηγίες των υπευθύνων και των ειδικών ώστε να περιοριστεί η διασπορά του κορωνοϊού, καλεί τους πολίτες η ΝΟΔΕ Κυκλάδων, τονίζοντας ότι ο κρατικός μηχανισμός κινήθηκε αποφασιστικά και με ταχύτητα, θέτοντας σε προτεραιότητα την δημόσια υγεία.

«Μόνο ενωμένοι, υπεύθυνα και με αλληλεγγύη θα βγούμε νικητές» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΟΔΕ σε ανακοίνωση της και επαναλαμβάνει ότι όλοι πρέπει να παραμείνουμε στο σπίτι για να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας, αλλά και για να σεβαστούμε την υγεία των συμπολιτών μας.

Το πλήρες περιεχόμενο της ανακοίνωσης της ΝΟΔΕ Κυκλάδων έχει ως εξής:

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όπου η παγκόσμια κοινότητα βρίσκεται σε «πόλεμο» με έναν αόρατο εχθρό, οφείλουμε όλοι μας να δείξουμε υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Οφείλουμε όλοι μας να εκτελέσουμε κατά γράμμα τις οδηγίες των υπευθύνων, ώστε να περιοριστεί η διάδοση του ιού.

Η μάχη της Κυβέρνησης εναντίον της εξάπλωσης του ιού, αλλά και των συνεπειών της, έχει ξεκινήσει έγκαιρα, είναι πολυεπίπεδη, καλά σχεδιασμένη και αποφασιστική. Η υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής και η προστασία του αγαθού της δημόσιας υγείας αποτελούν προτεραιότητες!

Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση κινήθηκε αποφασιστικά και γρηγορότερα από άλλες χώρες, κατανοώντας από την πρώτη στιγμή τη σοβαρότητα της κατάστασης. Κάποιοι συνεχίζουν να είναι ανεύθυνοι και ασόβαροι, όταν προσπαθούν την ώρα αυτή να εκμεταλλευτούν πολιτικά το συγκεκριμένο γεγονός. Εμείς οφείλουμε να τους πούμε: στον πόλεμο δεν υπάρχει ούτε το «εγώ», ούτε το «εμείς» και «εσείς», υπάρχει μόνο το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Μόνο Ενωμένοι – Υπεύθυνα και με αλληλεγγύη θα βγούμε νικητές.

Καλούμαστε, όλοι μας, να προφυλάξουμε τους εαυτούς μας και να σεβαστούμε την υγεία του συμπολίτη μας.
Για το καλό όλων οφείλουμε να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες των Ειδικών!

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

(Visited 58 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*