Ευχαριστήρια δήλωση Γ. Λεονταρίτη σε όσους βρέθηκαν στην «πρώτη γραμμή της μάχης» κατά του κορωνοϊού

Newsroom
04/05/2020 13:27
 
 
 

 

Την ευγνωμοσύνη του και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι βρέθηκαν στην «πρώτη γραμμή της μάχης» κατά του κορωνοϊού, εξέφρασε με δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας Γιώργος Λεονταρίτης.

«Βιώνοντας μια πρωτόγνωρη κατάσταση, έναν ακήρυκτο παγκόσμιο υγειονομικό “πόλεμο” με πολλαπλές συνέπειες και στην οικονομία, κατορθώσαμε επιδεικνύοντας μεγάλο αίσθημα κοινωνικής και ατομικής ευθύνης να κερδίσουμε την πρώτη “μάχη” αυτού του “αόρατου παγκόσμιου πολέμου”.

Από σήμερα, η σταδιακή επιστροφή μας στην καθημερινότητα πρέπει να γίνει με ιδιαίτερη προσοχή. Παρά το γεγονός ότι η υγειονομική κοινότητα και όλοι εμείς είμαστε πλέον πιο σοφοί και καλύτερα “οχυρωμένοι”, ο κίνδυνος εξάπλωσης του κορωνοϊού είναι ακόμα υπαρκτός.
Συνεχίζουμε λοιπόν να δίνουμε τη “μάχη” με “όπλα” μας την πειθαρχία και την τήρηση των ενδεδειγμένων μέτρων.

Θέλω, τέλος, να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προς όλους τους Κυκλαδίτες και τις Κυκλαδίτισσες για το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επέδειξαν κατά την εφαρμογή των μέτρων περιορισμού και να τους διαβεβαιώσω ότι, ως Περιφερειακή Αρχή, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη “μάχη” για την επόμενη μέρα, διότι εκτός από τα θέματα υγείας θα κληθούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αντιμετωπίσουμε και τις οικονομικές επιπτώσεις.

Συνεχίζουμε με σχέδιο και πίστη ότι θα ξεπεράσουμε όλα τα προβλήματα και θα επανέλθουμε σύντομα στην κανονικότητα.
Ειλικρινά σας ευχαριστώ από καρδιάς!».

(Visited 43 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.