Σύρος: Αγιασμός για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους από τον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο Β’

Newsroom
11/09/2020 12:52
 
 
 

Ενώπιον δικαστών, του προέδρου και μελών του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου και δικαστικών υπαλλήλων, ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’ τέλεσε στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ερμουπόλεως τον Αγιασμό για την έναρξη του νέου Δικαστικού Έτους, σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο κ. Δωρόθεος Β’, αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Σύρου κ. Φιφλή για την ευγενική πρόσκλησή του, αναφέρθηκε στα πρόσωπα των Δικαστών, οι οποίοι – όπως τόνισε – διακρίνονται για την ευγένεια, το ήθος, τον πολιτισμό και τη νομική τους κατάρτιση, χαρακτηριστικά, τα οποία με ικανοποίηση εισπράττει καθημερινά η τοπική κοινωνία και τους συνεχάρη για το έργο και την προσφορά τους προς αυτήν.

Συνεχάρη, επίσης και τους προαχθέντες και αποχωρούντες από τη Σύρο Δικαστές, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη στην ευθυνοφόρο αποστολή τους και τους διένειμε εικόνα του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου.
(Πηγή: Ι.Μ. Σύρου)

(Visited 74 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.