Πέθανε από τον κορωνοϊό ο πρώην δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης

Newsroom
25/10/2020 2:12
  •  
  •  
  •  

 

Μετά από μεγάλη μάχη με τον κορωνοϊό στην εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας έχασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα τη ζωή του ο π. δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης.

Ο αγαπητός πρώην δήμαρχος του Κυκλαδίτικου νησιού αρχές του Οκτώβρη μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του (Διάβα Τρικάλων) για να παραστεί στην κηδεία της 90χρονης μητέρας του (η οποία επίσης πέθανε από κορωνοϊό) και αισθάνθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του… Υπεβλήθη σε διαγνωστικό τεστ για τον κορωνοϊό το οποίο βγήκε θετικό…

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας όπου διασωληνώθηκε και νοσηλεύτηκε για πολλές ημέρες στην εντατική.

Ο π. δήμαρχος Πάρου δεν άντεξε …και λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, νικήθηκε από τον covid-19…

Ο Χρήστος Βλαχογιάννης γεννήθηκε το 1954 στη Διάβα Τρικάλων. Ήταν πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Λάρισας. Υπηρέτησε ως δάσκαλος σε σχολεία της Πάρου από το 1978.

Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Δασκάλων / Νηπιαγωγών Πάρου – Αντιπάρου. Εκλέχθηκε για πρώτη φορά κοινοτικός σύμβουλος το 1990 στην πρώην Κοινότητα Μάρπησσας, αντιπρόεδρος της Κοινότητας μέχρι το 1998.

Εκλέχθηκε στις εκλογές του 2002 Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Πάρου, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου από το 2003 έως τον Αύγουστο του 2007.

Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου του 2014 διετέλεσε Δήμαρχος Πάρου.

(Visited 1,419 times, 1 visits today)