Γιώργος Λεονταρίτης: «Ορόσημο για την Ελληνική Δημοκρατία ο αγώνας του Πολυτεχνείου»

Newsroom
17/11/2020 14:10
 
 
 

«Να βρούμε αυτά που μας ενώνουν, αποφεύγοντας τις άγονες κομματικοπροσωπικές αντιπαραθέσεις» προέτρεψε τους πολίτες ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, στο πλαίσιο του σημερινού εορτασμού για την 47η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ο κ. Λεονταρίτης χαρακτήρισε ορόσημο για την Ελληνική Δημοκρατία τον αγώνα των φοιτητών και πρόσθεσε ότι όλοι μαζί θα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα από την παγκόσμια υγειονομική και οικονομική κρίση, ώστε να οικοδομήσουμε μια καλύτερη κοινωνία.

Το μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων για την Επέτειο του Πολυτεχνείου:

Ο αγώνας του Πολυτεχνείου αποτελεί ορόσημο για την Ελληνική Δημοκρατία.

Έδωσε εντολή σε όλες τις επόμενες γενιές να υπηρετούν τα πανανθρώπινα ιδανικά της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, της Ισότητας, της Δικαιοσύνης.

Δυστυχώς στη διάρκεια του χρόνου έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται προσπάθειες κατακερματισμού αυτού του μεγάλου αγώνα από κόμματα και πολιτικά πρόσωπα προκειμένου να καρπωθούν την πολιτική και κοινωνική του αίγλη.

Αν λοιπόν θέλουμε να αποδώσουμε τιμή στους φοιτητές του Πολυτεχνείου οφείλουμε να βρούμε αυτά που μας ενώνουν αποφεύγοντας τις άγονες κομματικοπροσωπικές αντιπαραθέσεις.

Ας αγωνιστούμε λοιπόν όλοι μαζί αυτή την περίοδο της παγκόσμιας υγειονομικής και οικονομικής κρίσης προκειμένου να ξεπεράσουμε τα προβλήματα του παρόντος συνεχίζοντας την προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία.

Τιμή και Δόξα σε όσους αγωνίστηκαν και αγωνίζονται για τις αρχές της Ελευθερίας και της Δημοκρατίας.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*