Στη Σύρο ο Κώστας Μπιζάς – Συναντήσεις με υπηρεσιακούς φορείς και επισκέψεις σε προνοιακά ιδρύματα

Newsroom
16/12/2020 14:52
 
 
 

Συναντήσεις εργασίας για θέματα της αρμοδιότητας του είχε στην Ερμούπολη ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας – Πρόνοιας – Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων Κυκλάδων, Κώστας Μπιζάς.

Ειδικότερα, προχθές Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποίησε συναντήσεις με τους Διευθυντές της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Μέριμνας Κυκλάδων για τους υγειονομικούς ελέγχους καταστημάτων και Προνοιακών Ιδρυμάτων, την πορεία υλοποίησης των προγραμματικών συμβάσεων με τους Δήμους για τις κουνουποκτονίες, τη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ, τη λειτουργία των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Π.Ε. Κυκλάδων, την υποστήριξη Προνοιακών Ιδρυμάτων κ.α.

Την ίδια μέρα πραγματοποίησε επίσκεψη στο Ησυχαστήριο «Παναγία της Ελπίδας» της Ιεράς Μονής Αδελφών του Ελέους και συνομίλησε με την Διευθύντρια κα Σπεράντζα Δουράτσου.

Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 επισκέφθηκε το Γηροκομείο της Φιλοπτώχου Εταιρείας Ερμουπόλεως Σύρου «Άγιος Παντελεήμων», όπου συνομίλησε με τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Κεραμιώτη και Μέλη της Διοίκησης.

Μετά το πέρας των επαφών του, ο κ. Μπιζάς δήλωσε: «Ενημερώθηκα από τους υπεύθυνους των παραπάνω Προνοιακών Ιδρυμάτων για την λειτουργία τους, τους ζήτησα να συνεχίσουν με την ίδια έως σήμερα επιτυχία να εφαρμόζουν τα ειδικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ και των ιατρών για την προστασία των διαβιούντων γερόντων και των εργαζομένων από την πανδημία του κορωνοϊού. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συνεχίσει να υποστηρίζει την σωστή και ασφαλή λειτουργία των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων διότι αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο που προσφέρουν στην κοινωνία μας».

(Visited 46 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.