ΑΔΜΗΕ: Δωρεές 530.000 ευρώ σε οκτώ πόλεις – Ανάμεσα τους και η Σύρος

Newsroom
16/03/2021 10:41
 
 
 

Η αρωγή των θυμάτων τόσο της πανδημίας, όσο και του πρόσφατου ισχυρού σεισμού που έπληξε τη Θεσσαλία είναι ο στόχος του νέου κύκλου δωρεών, ύψους 530.000€, στις οποίες προχωρά ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) σε οκτώ πόλεις της Ελλάδας.

Στη μάχη κατά του Covid-19, ο Διαχειριστής κατέγραψε τις τρέχουσες ανάγκες των νοσοκομείων σε Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα, Πάτρα, Μεσολόγγι, Ηράκλειο, Χανιά, Σητεία και Σύρο και – σε συντονισμό – με τις διοικήσεις των τοπικών νοσοκομείων δρομολογήθηκε η άμεση προμήθεια:

*Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ΜΕΘ.

*Ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ΜΕΘ.

*Συστημάτων αερισμού.

*Οικίσκων (isobox) διαλογής ύποπτων κρουσμάτων.

*Μέσων ατομικής προστασίας για το υγειονομικό προσωπικό.

*Τεσσάρων οικίσκων για τους σεισμοπαθείς.

Ο Πρόεδρος και CEO του ΑΔΜΗΕ κ. Μάνος Μανουσάκης δήλωσε σχετικά: «Με την πανδημική κρίση σε πλήρη εξέλιξη, ο Διαχειριστής ανανεώνει τη στήριξή του προς τα δημόσια νοσοκομεία δίνοντας έμφαση σε οκτώ περιφερειακές πόλεις στην Κρήτη, τη Σύρο και την ηπειρωτική χώρα. Τον τελευταίο χρόνο, ο ΑΔΜΗΕ έχει στηρίξει το ΕΣΥ με δωρεές συνολικού ύψους 1,4 εκατ. ευρώ και συνεχίζει να διερευνά νέες δυνατότητες αρωγής των δημόσιων δομών Υγείας μέχρις ότου η απειλή της πανδημίας αντιμετωπιστεί οριστικά».

(Visited 71 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*