Μήνυμα Κατερίνας Μονογυιού για τις Πανελλαδικές: «Η προσπάθεια και ο κόπος των παιδιών θα ανταμειφθούν»

monogiou 2
Newsroom
14/06/2021 09:30
 
 
 

Καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετέχουσες και όλους τους συμμετέχοντες στις Πανελλαδικές Εξετάσεις ευχήθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, στο μήνυμα της με αφορμή τη σημερινή έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Η κα Μονογυιού, αφού συνεχάρη όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλαν τα τελευταία δύο χρόνια, τα οποία μάλιστα «σημαδεύτηκαν» από την πανδημία του κορωνοϊού, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και πρόσθεσε ότι ναι μεν οι Πανελλαδικές είναι η αφετηρία για έναν νέο δρόμο, ωστόσο όμως δεν είναι και ο μοναδικός δρόμος.

 

Αναλυτικά, το μήνυμα της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ:

«Είμαι σίγουρη ότι η προσπάθεια και ο κόπος που καταβάλατε φέτος αλλά και η υπομονή που δείξατε τα τελευταία δύο χρόνια, με την πανδημία στις ζωές μας, θα σας ανταμείψουν.

Η επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι η αφετηρία για ένα νέο δρόμο στη ζωή σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός δρόμος.

Σας συγχαίρω για την προσπάθεια και για τον αγώνα σας. Συγχαίρω, επίσης, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς σας που συνέβαλαν καθοριστικά ώστε η φετινή σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά, είτε εξετάζονται γραπτά, είτε προφορικά. Το μέλλον ανήκει σε εσάς».

(Visited 122 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*