Στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Συλλόγου «Ελπίδα» για τα παιδιά με καρκίνο η Κατερίνα Μονογυιού

Newsroom
05/07/2021 16:02
 
 
 

Tην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» επισκέφθηκε η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού, η οποία συναντήθηκε με την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco και Πρόεδρο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» κ. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την κα Βαρδινογιάννη, ενώ ως εθελόντρια μυελού των οστών η κα Μονογυιού πρότεινε στην Πρόεδρο του Συλλόγου «Ελπίδα» την πραγματοποίηση μιας μεγάλης εκδήλωσης με σκοπό την ενίσχυση του τεράστιου φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί εδώ και χρόνια ο Σύλλογος, βοηθώντας παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και τις οικογένειες τους.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Mauro Serra (πρώην κορυφαίος πιλότος της Formula-1 και πρεσβευτής του Μόντε Κάρλο στην Εσθονία), ο Κώστας Μαστοράκης (της Nazionale Piloti Formula-1 Drivers) και ο Νίκος Παυλίδης (Έλληνας πιλότος του Ράλι Ακρόπολις και πρεσβευτής στο Παγκόσμιο WRC). Ο Mauro Serra, μαζί τον Κώστα Μαστοράκη, εκπροσωπούν τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “all star for the children” με Πρόεδρο τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό.

Όλοι μαζί συμφώνησαν στην ανάληψη – από κοινού με την κα Μονογυιού – δράσεων για την οδική ασφάλεια με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για αυτό το μείζον θέμα.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*