Σύρος: Στα ροζ το Δημαρχιακό Μέγαρο για τον καρκίνο του μαστού

Newsroom
21/10/2021 13:16
 
 
 

Μέχρι τις 26 Οκτωβρίου ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης θα φωταγωγεί συμβολικά το Δημαρχιακό Μέγαρο με το χαρακτηριστικό ροζ χρώμα, στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού και κατόπιν αιτήματος του ιατρού κ. Σέργιου Απέργη και του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Κυκλάδων.

Η συγκεκριμένη συμβολική πράξη αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής για όλες τις γυναίκες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με την ασθένεια και βγήκαν νικήτριες, αλλά και για όλες εκείνες που δεν είναι πια μαζί μας. Στοχεύει, επίσης, να υπενθυμίσει σε όλους πως η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση της νόσου μπορούν να σώσουν ζωές. Εξάλλου, ο Οκτώβριος αποτελεί και τον μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Νίκο Κοντιζά για την ευγενική χειρονομία του να καλύψει δωρεάν τις ανάγκες της φωταγώγησης.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.