Σπάνιες εικόνες – Χιόνια και στα παραθαλάσσια των Κυκλάδων

Newsroom
23/01/2022 14:30
 
 
 

 

Ντυμένα στα λευκά ξύπνησαν σήμερα το πρωί τα νησιά των Κυκλάδων αφού η κακοκαιρία «Ελπίς» φέρνει χιόνι ακόμα και στις παραθαλάσσιες περιοχές. Οι νησιώτες έσπευσαν να βγουν και να …χαρούν το χιόνι μιας και το φαινόμενο είναι σπάνιο στις Κυκλάδες.

Αμοργός χιόνια
Χιονισμένη Αμοργός

Υπέροχες εικόνες με χιονισμένες παραλίες σε Νάξο, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Κύθνο Αμοργό και τα άλλα κυκλαδονήσια κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Χιόνια Κουφονήσι
Χιονισμένη παραλία στο Κουφονήσι

Ωστόσο, οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των αρμόδιων αρχών ώστε να μη δημιουργηθούν προβλήματα με τις μετακινήσεις τους.

Χιόνια και στις παραλίες της Μυκόνου (φώτο: Χρήστος Θεοδωρίδης)
χιόνια Κύθνος
Χιονισμένη και η Κύθνος…
Σέριφος χιόνια
Στα λευκά και η Σέριφος

Ο χιονιάς συνεχίζεται… Χιόνια τη Δευτέρα αλλά και την Τρίτη

Οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται και σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων θα επιμείνουν και αύριο Δευτέρα αλλά και την Τρίτη.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΜΥ για αύριο Δευτέρα προβλέπονται νεφώσεις με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν, και θα συνεχιστούν και το μεγαλύτερο διάστημα της Τρίτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα δυτικά 5 με 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 6 με 7 και τοπικά στα δυτικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 00 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Χιόνια Σύρος
Χιόνια και στην παραλία Κίνι στη Σύρο (φώτο: syrostoday)
Θολάρια, Αμοργός χιόνια
Χιονισμένα και τα Θολάρια Αμοργού

Η «Ελπίς» κλείνει και τα σχολεία

Η κακοκαιρία και οι χιονοπτώσεις έκλεισαν τα σχολεία σε Νάξο και Σύρο τη Δευτέρα και την Τρίτη όπως ανακοίνωσαν οι δήμοι Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και Σύρου-Ερμούπολης.

Χιόνια στην Αμοργό

Χιόνια Αμοργός
Υπέροχες εικόνες από τη χιονισμένη Αμοργό
Χιόνια στον Απόλλωνα Νάξου
(Visited 2.399 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*