Τριήμερη περιοδεία Βρούτση σε Άνδρο, Τήνο και Σύρο

Newsroom
08/04/2022 16:53
 
 
 

 

Ξεκινάει αύριο Παρασκευή 8 Απριλίου η τριήμερη περιοδεία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου και Βουλευτή Κυκλάδων της Ν.Δ. Γιάννη Βρούτση στα νησιά της Άνδρου, της Τήνου και της Σύρου.

Την Παρασκευή 8 Απριλίου είναι προσκεκλημένος του Δήμου Άνδρου στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας Θεοσκέπαστης, πολιούχου της νήσου Άνδρου στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκεπάστου, όπου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος Β’.

Ακολούθως, το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 θα επισκεφθεί την Τήνο όπου θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τα μέλη της ΔΗΜ. Τ.Ο Τήνου και τον Πρόεδρο της κ. Αργύριο Δεσύπρη για τις τρέχουσες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις.

Έπειτα θα μεταβεί στη Σύρο όπου θα εκπροσωπήσει τη Βουλή των Ελλήνων στην επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Ερμούπολης για τη «Μάχη των Οχυρών» και τον Γεώργιο Δουράτσο. Την εκδήλωση διοργανώνει ο Δήμος Σύρου-Ερμούπολης, στηρίζοντας την πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κυκλάδων, με ένα σύνολο δράσεων και εκδηλώσεων μνήμης, οι οποίες θα πλαισιώσουν τη μεταφορά των οστών του Υποστράτηγου ε.α. Γεωργίου Δουράτσου στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Σύρο, ικανοποιώντας έτσι ένα αίτημα πολλών δεκαετιών.

(Visited 82 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*