Τριήμερη περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Τήνο και Σύρο

syskepsi broytsis
Newsroom
27/05/2022 12:13
 
 
 

 

Τριήμερη περιοδεία στην Τήνο και τη Σύρο θα πραγματοποιήσει ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης.

Την Παρασκευή 27 Μαΐου θα επισκεφθεί την Τήνο, προσκεκλημένος του Προέδρου του Κέντρου Υγείας Τήνου κ. Γεωργίου Βασιλάκη και της Διευθύντριας του Κέντρου Υγείας κας Μαρίας Σουράνη στην προγραμματισμένη εκδήλωση που διοργανώνει το Κέντρο Υγείας σε συνεργασία με την Α’ Ψυχιατρική Κλινική της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Ίδρυμα του Τηνιακού Πολιτισμού. Την εκδήλωση θα προλογίσει η Υφυπουργός Υγείας κα Ζωή Ράπτη.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί το Κέντρο Υγείας του νησιού, ενώ θα πραγματοποιήσει και συναντήσεις με φίλους και στελέχη της κομματικής οργάνωσης της Ν.Δ. (ΔΗΜ.Τ.Ο. Τήνου).

Την Κυριακή 29 Μάιου 2022, θα μεταβεί στη Σύρο όπου θα παραστεί στη διευρυμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Κυκλάδων (ΔΕΕΠ), προσκεκλημένος του προέδρου της κ. Χρήστου Καφτηράνη. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Ερμούπολη και θα έχει ως θέμα την Παιδεία και το κυβερνητικό έργο που υλοποιείται από το υπουργείο Παιδείας, σε όλες τις βαθμίδες. Το θέμα θα παρουσιαστεί από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως.

(Visited 52 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.