Έρχεται παράταση ενός μήνα για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών

Newsroom
27/05/2022 15:47
 
 
 

 

Στην παράταση της προθεσμίας για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών θα προβεί η ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μετά από παρέμβαση του βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππου Φόρτωμα.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε, ο κ. Φόρτωμας – αφουγκραζόμενος την αγωνία των Κυκλαδιτών, καθώς ένα μεγάλο μέρος τους δεν έχει καταφέρει να ολοκληρώσει αυτή τη διαδικασία – επικοινώνησε προσωπικά με την ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου, προκειμένου να δοθεί εκ νέου παράταση της εν λόγω προθεσμίας, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, «ο Υπουργός δεσμεύτηκε ότι άμεσα θα έρθει νομοθετική ρύθμιση, δυνάμει της οποίας θα δίνεται παράταση για ένα μήνα ακόμα, για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών».

«Τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τους δασικούς χάρτες είναι γνωστά σε όλους μας, όπως και οι σημαντικές προσπάθειες της ηγεσίας του Υπουργείου προς την επίλυσή τους. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έγινε δεκτό αυτό το αίτημα των συμπολιτών μου και θα δοθεί η πολυπόθητη παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων κατά των δασικών χαρτών, γεγονός που θα δώσει μια ανάσα στις τοπικές κοινωνίες» δήλωσε ο κ. Φόρτωμας.

(Visited 283 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*