Περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Μήλο και Κίμωλο

Γιάννης Βρούτσης
Newsroom
17/06/2022 12:48
 
 
 

 

Τριήμερη περιοδεία σε Μήλο και Κίμωλο θα πραγματοποιήσει από το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022 ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης.

Στο ιερό νησί της Μήλου, ο κ. Βρούτσης θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία του εορτασμού της ιεράς μνήμης των κεκοιμημένων στο μοναδικό Παλαιοχριστιανικό Μνημείο των Ιερών Κατακομβών Μήλου. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Τρυπητής, όπου θα χοροστατήσουν οι Μητροπολίτες Σύρου-Μήλου κ. Δωρόθεος Β’ και Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’, καθώς και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεράμων κ. Βαρθολομαίος.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, θα συναντηθεί, επίσης, με την Έπαρχο κα Έλλη Χωριανοπούλου, τον Δήμαρχο κ. Εμμανουήλ Μικέλη, τον πρώην Δήμαρχο κ. Γεράσιμο Δαμουλάκη, με εκπροσώπους θεσμικών φορέων, καθώς και με την Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Μήλου Ν.Δ. κα Στέλλα Μαρκαντώνη και τα στελέχη της κομματική οργάνωσης της Ν.Δ.

Την Κυριακή 19 Ιουνίου θα μεταβεί στην Κίμωλο, όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη, με εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων, φίλους, με τον Π. Γιώργο Πασαμιχάλη και κομματικά στελέχη της Ν.Δ.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*