Στη Μήλο και την Κίμωλο ο Φίλιππος Φόρτωμας

Newsroom
20/06/2022 14:32
 
 
 

 

Την Μήλο και την Κίμωλο επισκέφθηκε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, προκειμένου να συμμετάσχει στους εορτασμούς των Ιερών Κατακομβών, αλλά και να συναντηθεί με τοπικούς φορείς και να συνομιλήσει για ζητήματα που απασχολούν τα δύο νησιά.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο, 18 Ιουνίου ο κ. Φόρτωμας μετέβη στην Κίμωλο, όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Βεντούρη και τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Σάρδη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζει το νησί, αλλά και γενικότερα θέματα καθημερινότητας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, ο βουλευτής παρακολούθησε τον Τρισαρχειαρτατικό Εσπερινό στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Τρυπητής της Μήλου, μαζί με πλήθος πιστών. Το ίδιο βράδυ, παρακολούθησε την πολιτιστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, αφιερωμένη στην επέτειο 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Την Κυριακή, ο κ. Φόρτωμας παρακολούθησε την Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Τρυπητής της Μήλου, ενώ στη συνέχεια είχε συναντήσεις με φίλους και κατοίκους του νησιού, στο επίκεντρο των οποίων βρέθηκε η πορεία της τουριστικής περιόδου, αλλά και γενικότερα ζητήματα της καθημερινότητας.

Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Η Μήλος και η Κίμωλος είναι δύο πολύ ξεχωριστά νησιά, που τα τελευταία χρόνια έχουν ανέβει πολύ τουριστικά, δεχόμενα εκατοντάδες επισκέπτες. Η επαφή μου με τους τοπικούς φορείς, αλλά και τους φίλους και τους κατοίκους, μου έδωσε τη δυνατότητα να αφουγκραστώ τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Πριν αποχωρήσω, δεσμεύτηκα να είμαι αρωγός στην προσπάθεια των τοπικών κοινωνιών για την ενίσχυση της ανάπτυξης του τουρισμού, αλλά και τη βελτίωση των υποδομών και της καθημερινότητας. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 41 times, 1 visits today)
Latest Post
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.