Στα νησιά των Κυκλάδων οι πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί στην Ελλάδα

Newsroom
21/06/2022 14:12
 
 
 

 

Τις πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί για νησιά των Κυκλάδων, οι οποίες και υπεγράφησαν αρμοδίως, παρέδωσε σήμερα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο στη Ρόδο η Αντιπεριφερειάρχης Μεταφορών κι Επικοινωνιών Κυκλάδων κα Ευδοκία Κατσάνη.

Η κα Κατσάνη δήλωσε σχετικά:
«Η πρώτη και μόνη Περιφέρεια στην Ελλάδα που ηγήθηκε του εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου των μεταφορών και απάντησε σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών σε ένα πάγιο αίτημα του κλάδου των ταξί, σήμερα εξέδωσε τις πρώτες άδειες πολυθέσιων ταξί στην ιστορία της Ελλάδας, σε νησιά των Κυκλάδων.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Χατζημάρκο και τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μ. Παπαδόπουλο, τόσο για την εμπιστοσύνη, πολύ δε περισσότερο για το ανοιχτό μυαλό τους και τον αγώνα τους για τη βελτίωση του επιπέδου εξυπηρέτησης των κατοίκων και επισκεπτών των νησιών μας.

Η ζωή μας δείχνει πως μόνο με αντανακλαστικά μπορούμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της περιόδου. Αυτά τα αντανακλαστικά στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι ο καθημερινός οδηγός ενός έργου που παράγει αποτελέσματα προς όφελος των νησιωτών».

(Visited 297 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*