Περιοδεία Γιάννη Βρούτση σε Πάρο και Αντίπαρο

Σίκινο Φολέγανδρο Ανάφη Γιάννης Βρούτσης
Newsroom
23/06/2022 15:37
 
 
 

 

Τριήμερη περιοδεία στα νησιά της Πάρου και της Αντιπάρου θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ κ. Γιάννης Βρούτσης.

Την Παρασκευή θα μεταβεί στην Αντίπαρο, όπου θα έχει συναντήσεις με τον Δήμαρχο κ. Αναστάσιο Φαρούπο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς με φίλους και κατοίκους του νησιού.

Στη συνέχεια, στο νησί της Πάρου θα εκπροσωπήσει τη ΝΔ στις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται με την ευκαιρία της επετείου των 300 ετών από τη γέννηση του Αγίου Αθανασίου του Παρίου. Οι εκδηλώσεις θα γίνουν στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμωνος Κώστου, όπου θα χοροστατήσουν οι Μητροπολίτες Παροναξίας κ. Καλλίνικος, Σύρου κ. Δωρόθεος Β’, Σάμου-Ικαρίας κ. Ευσέβιος, Θηβών-Λιβαδειάς και Αυλίδος κ. Γεώργιος, καθώς και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κεράμων κ. Βαρθολομαίος.

Στη διάρκεια της επίσκεψής του στο νησί, ο κ. Βρούτσης θα επισκεφθεί, επίσης, την περιοχή της Νάουσας και τον Πρόδρομο, όπου θα παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις εορτασμού του εθίμου του Κλήδονα, που γίνονται προς τιμή του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, πολιούχου του χωριού.

Ο κ. Βρούτσης θα έχει διαδοχικές συναντήσεις και με τον Έπαρχο κ. Κωσταντίνο Μπιζά, τον Δήμαρχο Πάρου κ. Μάρκο Κωβαίο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου Επαγγελματιών Αλιέων «Άγιος Νικόλαος» κ. Δημήτριο Σκιαδά, εκπροσώπους θεσμικών και παραγωγικών φορέων, καθώς και με την Πρόεδρο της ΔΗΜ. Τ.Ο. Πάρου -Αντιπάρου Ν.Δ. κα Αικατερίνη Βιτζηλαίου και τα στελέχη της κομματική οργάνωσης της ΝΔ.

(Visited 28 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.