Ευχαριστίες της διοίκησης του Γ.Ν. Σύρου στην Blue Star Ferries

Newsroom
15/07/2022 18:24
 
 
 

 

Τις θερμές ευχαριστίες της προς την εταιρία BLUE STAR FERRIES για την πολύχρονη στήριξη των δομών υγείας στις Κυκλάδες εξέφρασε και δημόσια η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου «Βαρδάκειο και Πρώιο».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης, η συγκεκριμένη ακτοπλοϊκή εταιρεία «μεταφέρει με τα οχηματαγωγά πλοία της, άνευ κόστους, τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, διασφαλίζει ασφάλεια κατά τη διακομιδή ασθενών με τη φιλοξενία τους σε νοσοκομειακές καμπίνες, εξασφαλίζει δωρεάν εισιτήρια ή παρέχει σημαντικές εκπτώσεις σε ασθενείς, συνοδούς τους και σε ιατρικό προσωπικό των Κυκλάδων που συνοδεύει ασθενείς».

«Η διαχρονική υποστήριξη της BLUE STAR FERRIES στα αιτήματα των υγειονομικών μονάδων των Κυκλάδων διευκολύνει την ομαλή λειτουργία των δομών υγείας για το καλό των κατοίκων και των επισκεπτών των Κυκλάδων» καταλήγει η ανακοίνωση της Διοίκησης.

(Visited 21 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.