Η ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κυκλάδων για το Μεταφορικό Ισοδύναμο: «Να δρομολογεί λύσεις η κυβέρνηση»

Newsroom
21/07/2022 13:26
 
 
 

 

Δελτίο Τύπου, στο οποίο σχολιάζει τη δήλωση του Γ.Γ. Νησιωτικής Πολιτικής σχετικά με το Μεταφορικό Ισοδύναμο, εξέδωσε η ΝΕ ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Κυκλάδων.

Σε αυτό, γίνεται λόγος για ολοένα μεγαλύτερη καθυστέρηση στην καταβολή των οφειλόμενων προς τους νησιώτες και τονίζεται ότι η κυβέρνηση θα έπρεπε να δρομολογεί λύσεις για το πρόβλημα, αντί να αρκείται σε διαπιστώσεις για τις καθυστερήσεις.

Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

Στην προχθεσινή του επίσκεψη στη Σύρο, ο Γενικός Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής μίλησε για θωράκιση του μεταφορικού ισοδύναμου. Όμως, δε συνιστά θωράκιση να εξοφλούνται τον Αύγουστο του 2022 τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Οκτωβρίου 2021- Μαρτίου 2022 και να μένουν ανεξόφλητα εισιτήρια ενός πενταμήνου.

Ταυτόχρονα, η καθυστέρηση γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη, καθώς οι αρμόδιοι κυβερνητικοί παράγοντες μιλούσαν τον Ιούνιο για καταβολή των οφειλομένων στους νησιώτες τον Ιούλιο και τον Ιούλιο μας λένε για καταβολή τον Αύγουστο.

Στην κυβέρνηση, αντι να προχωρούν σε διαπιστώσεις για τις καθυστερήσεις, να δρομολογήσουν λύσεις για το πρόβλημα. Το λιγότερο που οφείλουν να κάνουν είναι η εξόφληση των εισιτηρίων μέχρι και τον Ιούλιο και από τον Αύγουστο, οι πληρωμές να γίνονται τον αμέσως επόμενο μήνα χωρίς ακατανόητες χρονοτριβές.

(Visited 91 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.