Κατερίνα Μονογυιού: Μαζί με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας σε Σύρο, Νάξο και Μύκονο

Newsroom
22/07/2022 12:33
 
 
 

 

Με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα και τον Διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου Χρήστο Ροϊλό περιόδευσε σε Σύρο, Νάξο και Μύκονο η βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Η κα Μονογυιού παρευρέθηκε στη συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα, όπου συζητήθηκαν διεξοδικά οι λύσεις για τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας του νησιού. Στη συνέχεια, η κα Γκάγκα επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου και πραγματοποίησε σύσκεψη με στελέχη του Νοσοκομείου, τον Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων Γιώργο Λεονταρίτη καθώς και φορείς, με κυρίαρχο θέμα την υποστελέχωση και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας του Νοσοκομείου. Υπενθυμίζεται ότι η κα Μονογυιού παρέστη και στη συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη στις 9 Ιουλίου, όπου ο Υπουργός εξήγγειλε μέτρα για την κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια, η βουλευτής Κυκλάδων συνόδευσε την Αναπληρώτρια Υπουργό στη Νάξο, όπου επισκέφθηκαν από κοινού το Νοσοκομείο Νάξου και πραγματοποίησαν σύσκεψη με στελέχη του με σκοπό την ενδυνάμωση του, παρουσία του Δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Δημήτρη Λιανού.

Τέλος, η Κατερίνα Μονογυιού συνόδευσε την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας και στη γενέτειρα της, τη Μύκονο, όπου και επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας, παρουσία του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κουκά και της Προέδρου του Κ.Υ. Ντίνας Σαμψούνη. Η Αναπληρώτρια Υπουργός συνομίλησε με γιατρούς και νοσηλευτές, διαπιστώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που προσφέρουν στους κατοίκους και τους χιλιάδες επισκέπτες ενός από τους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Επίσης, την Τρίτη 19 Ιουλίου, η κα Μονογυιού υποδέχτηκε στη Σύρο κλιμάκιο της ΝΔ αποτελούμενο από τους βουλευτές Αναστάσιο Δημοσχάκη, Κωνσταντίνο Μπλούχο, Ιάσωνα Φωτήλα και τον Γ.Γ. Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Μανώλη Κουτουλάκη. Το κλιμάκιο πραγματοποίησε επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κυκλάδων, το Ναυπηγείο Νεωρίου, την Τοπική Διεύθυνση Α’ Κυκλάδων του ΕΦΚΑ, το Λιμεναρχείο, ενώ συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης Νίκο Λειβαδάρα, εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου και των παραγωγικών φορέων, καθώς και με το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων και τη ΔΕΕΠ Κυκλάδων.

(Visited 152 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*