Έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων σε Γενικά Λύκεια – Δείτε σε ποια νησιά

Newsroom
26/08/2022 20:54
 
 
 

 

Τη λειτουργία ολιγομελών τμημάτων σε μαθήματα Προσανατολισμού Γενικού Λυκείου και Γυμνασίων με Λυκειακές Τάξεις σε νησιά των Κυκλάδων για το σχολικό έτος 2022 – 2023 ενέκρινε, με απόφασή της, η Υφυπουργός Παιδείας κα Ζέττα Μακρή.

Η απόφαση πάρθηκε κατά παρέκκλιση των κειμένων διατάξεων, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα σε πολλούς μαθητές των νησιών των Κυκλάδων – ιδιαίτερα των μικρών – να φοιτήσουν στα τμήματα προσανατολισμού που επιθυμούν.

Με την απόφαση αυτή της Υφυπουργού θα λειτουργήσουν ολιγομελή τμήματα (ακόμη και με έναν μαθητή) στα εξής σχολεία:

Μετά τη σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας, ο κ. Φόρτωμας εξέφρασε την ικανοποίησή του, δηλώνοντας σχετικά: «Πριν ένα χρόνο περίπου, συνεργαστήκαμε με την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή προκειμένου να λειτουργήσουνολιγομελή τμήματα στα νησιά μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι η Παιδεία αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Φέτος, με την εν λόγω απόφαση, για την οποία θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά την Υφυπουργό, συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, για τη βελτίωση των όρων ζωής και εκπαίδευσης των παιδιών μας, που αποτελούν το μέλλον των νησιών μας».

(Visited 265 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*