Περιοδεία Φίλιππου Φόρτωμα σε Πάρο, Νάξο και Αμοργό

Newsroom
17/10/2022 21:56
 
 
 

 

Περιοδεία σε Πάρο, Νάξο και Αμοργό πραγματοποίησε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας, ο οποίος συμμετείχε σε πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φορείς και κατοίκους των τριών νησιών.

Πιο συγκεκριμένα, στις 14 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής επισκέφθηκε την Πάρο, όπου παρευρέθηκε στην εκδήλωση του ΓΕΛ Πάρου, την οποία διοργάνωσε η διευθύντρια κ. Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου με θέμα «Η Γυναίκα και οι προκλήσεις στη δημόσια σφαίρα» και απηύθυνε χαιρετισμό. Ομιλήτριες στην εκδήλωση ήταν η Βουλευτής της ΝΔ και Πρόεδρος της Βιβλιοθήκης της Βουλής των Ελλήνων κα Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, η παριανή Σεφ κα Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η Πρόεδρος της Women Act κα Μαίη Ζαννή, η Πρόεδρος της Κοινότητας Πάρου κα Μαργαρίτα Αργουδέλη, η Πρόεδρος φίλων Κ.Υ. Πάρου και τοπική Σύμβουλος Νάουσας κα Άννα Κάγκανη, η μουσικός κα Μαρουλία Κοντού και η παιδαγωγός και Μαρικίτα Τριανταφύλλου, ενώ παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι όλων των Συλλόγων Γυναικών Πάρου και Αντιπάρου.

Στη συνέχεια, στις 15 Οκτωβρίου, ο κ. Φόρτωμας επισκέφτηκε τη Νάξο, όπου παρακολούθησε τις επετειακές εκδηλώσεις του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για τον εορτασμό της απελευθέρωσης της Νάξου από τους Γερμανούς το 1944 και την επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ζωοδόχου Πηγής.

Η περιοδεία του Βουλευτή ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του στην Αμοργό, στις 16 Οκτωβρίου. Εκεί ο κ. Φόρτωμας είχε συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Συλλόγου Αλιέων Αμοργού κ. Μιχάλη Κρόσμαν και μέλη του συλλόγου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν τα θέματα που απασχολούν τους αλιείς του νησιού, ενώ ενημερώθηκε εκτενώς για το πρόγραμμα «Αμοργόραμα», το οποίο αποσκοπεί στην επιβίωση του παραδοσιακού επαγγέλματος της παράκτιας αλιείας.

Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του, ο κ. Φόρτωμας δήλωσε: «Τις ημέρες αυτές είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να συνομιλήσω με πολλές και μοναδικές γυναίκες στην Πάρο, οι οποίες είναι για όλους μας πηγή έμπνευσης. Παράλληλα στην Αμοργό είχα τη χαρά να συναντήσω τους αλιείς του νησιού και να ενημερωθώ για το πρόγραμμα “Αμοργόραμα” και τη σπουδαία δουλειά που γίνεται μέσα από αυτό καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Συνεχίζουμε μαζί!».

(Visited 66 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*