ΝΕ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων: “Για ποια πρόοδο μιλάνε Μητσοτάκης-Τσίπρας;”

Newsroom
23/01/2023 15:17
 
 
 

Για “κατά συρροή” διαστρέβλωση των εννοιών της προόδου και της σταθερότητας από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κυκλάδων.

Όπως τονίζει, “απέναντι στο λαϊκισμό και την εξουσιομανία της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ” υπάρχει ο δρόμος του πολιτικού ήθους, γι’ αυτό και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ καλεί τους πολίτες στις επικείμενες εκλογές να ανατρέψουν “τους υφιστάμενους συσχετισμούς” που οδηγούν την κοινωνία “στην απόγνωση και την παρακμή”.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Μητσοτάκης και Τσίπρας διαστρεβλώνουν κατά συρροή τις έννοιες της προόδου και της σταθερότητας.

Δεν είναι πρόοδος ο έλεγχος των αρμών της εξουσίας, οι συνεχείς παρεμβάσεις στις ανεξάρτητες αρχές, η υπερφορολόγηση των πολιτών και η λανθασμένη διαχείριση του Ταμείου Ανάκαμψης. Δεν είναι πρόοδος το ΕΣΥ, που οικοδόμησε το ΠΑΣΟΚ, να ισοπεδώνεται κάθε μέρα από την κυβέρνηση. Δεν είναι πρόοδος η παραχάραξη της ιστορίας και το ξέπλυμα της γαλάζιας διακυβέρνησης Καραμανλή που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία.

Στις επικείμενες εκλογές είναι ευκαιρία να δείξουμε έναν άλλο δρόμο. Ένα δρόμο πολιτικού ήθους απέναντι στο λαϊκισμό και την εξουσιομανία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ.

Το διακύβευμα σαφές: Είτε θα παραμείνουν οι υφιστάμενοι συσχετισμοί που βυθίζουν την
κοινωνία στην απόγνωση, είτε θα τους ανατρέψουμε για να λυτρωθεί η νέα γενιά και η μεσαία
τάξη από το συμβιβασμό με την παρακμή.

(Visited 128 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*