Γ. Λεονταρίτης: «Καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται»

Newsroom
13/03/2023 11:59
 
 
 

 

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης έδωσε μια πρώτη, αρχική απάντηση στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (Ο.Σ.Υ.Α.Π.Ε.).

Σε αυτήν, η Ομοσπονδία – μεταξύ άλλων – κατήγγειλε τον Αντιπεριφερειάρχη για «αυθαίρετες παρεμβάσεις, αυταρχισμό και επιθετική συμπεριφορά», καθώς και για άσκηση ψυχολογικής βίας και εκφοβισμού σε βάρος υπαλλήλων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας στις Κυκλάδες.

Από την πλευρά του, ο κ. Λεονταρίτης πέρασε στην αντεπίθεση, μιλώντας για «κοινούς συκοφάντες και ψεύτες», τονίζοντας ότι «θα δοθεί λεπτομερής απάντηση» και μάλιστα, «με τον δέοντα τρόπο». «Όποιος νομίζει ότι θα πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους, για να εργάζεται όπως θέλει και όποτε θέλει, κάνει ΛΑΘΟΣ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριπεριφερειάρχης, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι η ανακοίνωσή του δεν αφορά την πλειονότητα των δημοσίων υπαλλήλων, με τους οποίους έχει άριστη συνεργασία.

Αναλυτικά, η ανάρτησή του κ. Λεονταρίτη στο Facebook έχει ως εξής: 

«Καθαρός ουρανός, αστραπές ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.
Με ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ και ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΕΣ ήμουν και θα είμαι σε μετωπική σύγκρουση, ΠΑΝΤΑ. ΤΙΜΩΝΤΑΣ την ψήφο τον συμπολιτών μου, θα συνεχίσω να Διοικώ με απόλυτο σεβασμό στους Νόμους και κόντρα σε κάθε συντεχνία, υπηρετώντας τα συμφέροντα του Κράτους και των φορολογούμενων Ελλήνων συμπατριωτών μου.

Η λεπτομερής απάντηση στους κοινούς ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ, θα δοθεί με τον δέοντα τρόπο και όχι στο Facebook… Όποιος νομίζει ότι θα πληρώνεται από τους Έλληνες φορολογούμενους, για να εργάζεται όπως θέλει και όποτε θέλει, κάνει ΛΑΘΟΣ.

Αύριο θα υπάρξει λεπτομερής απάντηση, σε όλους… Θα δοθεί απάντηση στην ΦΑΙΔΡΗ συμπεριφορά των ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ και σε όσους εμπλέκονται. Όλα τα έργα που είναι προς όφελος των πολιτών, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ όσες τρικλοποδιές και αν προσπαθήσουν να βάλουν.

Υ.Γ. Για να μην υπάρξει καμία παρερμηνεία. Η ανακοίνωση μου ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ την πλειοψηφία των Δημοσίων υπαλλήλων με τους οποίους η συνεργασία είναι άριστη και τους ΤΙΜΩ».

(Visited 169 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*