Περιοδεία του Συντονιστή Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Π.Σ. σε Τήνο, Άνδρο και Μύκονο

Newsroom
14/03/2023 11:52
 
 
 

 

Την Τήνο, την Άνδρο και τη Μύκονο επισκέφθηκε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Θεοφιλόπουλος, μαζί με τον Περιφερειακό Διοικητή Νοτίου Αιγαίου, Αρχιπύραρχο Γεώργιο Βλόντζο.

Οι κ.κ. Θεοφιλόπουλος και Βλόντζος συναντήθηκαν με τους Δημάρχους των τριών νησιών, τον Έπαρχο Άνδρου και την Έπαρχο Τήνου, εκπροσώπους Σωμάτων Ασφαλείας και λοιπών φορέων, καθώς και με το σύνολο του προσωπικού των Πυροσβεστικών Κλιμακίων.

Στις συναντήσεις αυτές, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτίου Αιγαίου και Κρήτης τόνισε την ύπαρξη αρμονικής συνεργασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τους Δήμους και ειδικότερα κατά την αντιπυρική περίοδο, ενώ έγινε κατανοητό ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς επιθυμούν να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία και η αμοιβαία υποστήριξη για την αποτελεσματικότερη θωράκιση των νησιών σε ζητήματα Πολιτικής Προστασίας.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε, επίσης, στην προστασία των ιστορικών κέντρων κάθε νησιού, για την οποία κρίθηκε αναγκαία η συνεργασία μεταξύ Δήμων και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για την εκπόνηση Επιχειρησιακών Σχεδίων.

Οι Δήμαρχοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον νέο Συντονιστή Επιχειρήσεων και στον νέο Περιφερειακό Διοικητή στα νέα τους καθήκοντα, διαβεβαιώντας τους ότι οι δημοτικές υπηρεσίες θα βρίσκονται στη διάθεση τους, με σκοπό την ασφάλεια των δημοτών, την προστασία της περιουσίας τους, καθώς και του φυσικού περιβάλλοντος.

(Visited 44 times, 1 visits today)
Latest Post

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*