Γεμίζουν τα πλοία για τα νησιά οι ετεροδημότες

delos touristes
Newsroom
18/05/2023 23:51
 
 
 

 

Κορυφώνεται σήμερα Παρασκευή και το Σάββατο η έξοδος από το κλεινόν άστυ των ετεροδημοτών που ταξιδεύουν προς τα νησιά προκειμένου να ασκήσουν το κορυφαίο δημοκρατικό τους δικαίωμα στις εκλογές 2023.

Αυξημένη η κίνηση τόσο στα λιμάνια της πρωτεύουσας όσο και σε κεντρικούς δρόμους, καθώς πλησιάζει η «ώρα» της κάλπης.

Τις επόμενες ημέρες από τον Πειραιά αναμένονται να αναχωρήσουν περισσότεροι από 18.000 ταξιδιώτες σε Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, χωρίς να υπολογίζονται όσοι θα ταξιδέψουν προς τον Αργοσαρωνικό.

Παράλληλα, σε επιφυλακή θα είναι η Τροχαία έως και την ερχόμενη Δευτέρα (22/5) για την ομαλή και ασφαλή οδική κυκλοφορία, αλλά και για τη διευκόλυνση των πολιτών στις μετακινήσεις τους, προκειμένου να προληφθούν τυχόν τροχαία ατυχήματα.

Ωστόσο επιστρέφονται από χθες τα διπλώματα οδήγησης, οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος. Η Απόφαση αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές Αρχές μέχρι και την Τετάρτη, 17 Μαΐου 2023.

(φώτο: αρχείου)

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

(Visited 419 times, 1 visits today)
Error: GraphComment couldn't be load because your settings are invalid. Please visit your admin panel and go to the GraphComment section and enter a valid website URL/ID.