ΕΟΤ: Ταξίδια εξοικείωσης για την τουριστική προβολή Σύρου, Σίφνου και Κιμώλου

Newsroom
27/05/2024 23:15
 
 
 

 

Δύο ταξίδια εξοικείωσης διοργανώνει ο ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της Σύρου, της Σίφνου και της Κιμώλου

Αναλυτικά, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Τουρκίας σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Πολιτισμού και Τουρισμού – Γραφείο Τουρισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης από τις 30 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου στη Σύρο, με τη συμμετοχή μίας δημοσιογράφου – influencer και τεσσάρων influencers. Σύμφωνα με τον ΕΟΤ, το ταξίδι εξοικείωσης πραγματοποιείται προκειμένου να προβληθούν νέοι προορισμοί στην τουρκική τουριστική αγορά, καθώς η Σύρος είναι ένας προορισμός που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστός στην τουρκική αγορά.

Επίσης, η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Αυστρίας διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης στη Σίφνο και στην Κίμωλο, κατά το χρονικό διάστημα από 31 Μαΐου έως 4 Ιουνίου με τη συμμετοχή του δημοσιογράφου κ. Martin Foszczynski και του φωτογράφου κ. Elias Ferdinand Holzknecht από το περιοδικό «Bergwelten» (όμιλος Redbull).

Το εν λόγω περιοδικό που εξειδικεύεται σε δραστηριότητες στη φύση, είναι εξαιρετικά δημοφιλές σε όλο τον γερμανόφωνο χώρο, ιδίως σε Αυστρία και Ελβετία (αναγνωσιμότητα 287.000 και 1,2 εκατ. επισκέψεις στην ιστοσελίδα του). Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προβολής ελληνικών προορισμών και στοχεύει στην ανάδειξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού και στην επέκταση της τουριστικής περιόδου. Το αφιέρωμα του περιοδικού στα δύο νησιά, θα καλύπτει δέκα σελίδες και πρόκειται να δημοσιευθεί στο τεύχος Σεπτεμβρίου 2024.

Πηγή: tornos.gr

Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 33 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*