Γιώργος Λεονταρίτης: «Εκσυγχρονίζουμε το θεσμό της Περιφέρειας – Δίνουμε περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης στους υπαλλήλους»

Newsroom.
17/06/2024 18:34
 
 
 

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, εξέδωσε ανακοίνωση για την πρόταση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο προσαρμογής του σε σύγχρονες ανάγκες. Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει, η αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες και η ενίσχυση της επαγγελματικής εξέλιξης του προσωπικού αποτελούν προτεραιότητες, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του νησιωτικού συμπλέγματος του Νοτίου Αιγαίου. Προσθέτει ότι το σχέδιο τροποποίησης έχει ήδη κοινοποιηθεί στους Συλλόγους Υπαλλήλων και αναμένεται να συζητηθεί και να τεθεί σε ψηφοφορία από το Περιφερειακό Συμβούλιο στην επερχόμενη συνεδρίαση της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λεονταρίτη

Με την πρόταση τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Λειτουργίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – ο οποίος παρά τις αλλαγές που έχουν υπάρξει σε ανθρώπινο δυναμικό δεν είχε προσαρμοστεί ποτέ στις σημερινές ανάγκες του θεσμού – αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες προς τους πολίτες και δίνουμε περισσότερες δυνατότητες εξέλιξης στους υπαλλήλους μας.

Με αίσθημα ευθύνης αντιμετωπίζουμε το νησιωτικό σύμπλεγμα του Νοτίου Αιγαίου.

Συνεχίζουμε με το ίδιο διοικητικό μοντέλο που έχει θεσπιστεί νομοθετικά, αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πολίτες και στήριξη του δικαιώματος εξέλιξης των υπαλλήλων μας.

Οι αιτιάσεις από ορισμένες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων περί αιφνιδιασμού τους, δεν ευσταθούν.

Το Σχέδιο Τροποποίησης του Οργανισμού έχει γνωστοποιηθεί στους Συλλόγους Υπαλλήλων από την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024 και θα τεθεί προς ψήφιση από το Περιφερειακό Συμβούλιο στη Συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024.

Γίνεται από όλους αντιληπτό ότι ο χρόνος κατάθεσης τυχόν παρατηρήσεων και προτάσεων είναι υπεραρκετός και αναμένουμε να κατατεθούν. Εφόσον οι παρατηρήσεις είναι σύννομες δεν έχουμε καμία αντίρρηση να τις ενσωματώσουμε.

Η πρόοδος και η ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των νησιωτών ήταν και παραμένουν ο γνώμονας όλων των αποφάσεών μας.
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

(Visited 55 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*