Tο Επιμελητήριο Κυκλάδων ανακοινώνει ότι στις 23 & 24 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) για το α’ εξάμηνο του 2025.
Προκειμένου να εξασφαλίσετε έγκαιρα τη θέση συμμετοχής σας στο τμήμα αυτό, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής έως τις 5 Μαΐου.
Σας ενημερώνουμε ότι τα επόμενα τμήματα θα πραγματοποιηθούν μετά τον Σεπτέμβριο του 2025.
Το σεμινάριο Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων (Ε.Φ.Ε.Τ.) είναι υποχρεωτικό, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (Κανονισμός 852/2004 ΕΚ και ΥΑ 14708/17-08-2007) και αφορά επιχειρηματίες και προσωπικό που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά σε επιχειρήσεις όπως: καταλύματα με πρωινό, εστιατόρια, καφέ μπαρ, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερμάρκετ, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.ά.
Το διήμερο σεμινάριο περιλαμβάνει 10 ώρες διδασκαλίας ενώ ακολουθεί τις επόμενες ημέρες η γραπτή αξιολόγηση μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής εξέτασης του ΕΦΕΤ (e-exam) για την έκδοση του πιστοποιητικού, το οποίο ισχύει επ’ αόριστον. Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, το Επιμελητήριο Κυκλάδων παρέχει σε κάθε συμμετέχοντα δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.
Πληροφορίες και υποβολή αίτησης ηλεκτρονικά: https://www.e-kyklades.gr/articles/efet
Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Κατάρτισης του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στη Σύρο στο τηλέφωνο 22810 82346 (εσωτερικό 5) καθώς και στα γραφεία των νησιών: Άνδρο 22820 51490 | Σαντορίνη 22860 25788 | Μήλο 22870 23970 | Μύκονο 22890 23937 | Νάξο 22850 22767 | Πάρο 22840 23031 | Τήνο 22830 22404
Ακολουθήστε το naxostimes.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις