Το Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας σε εκδήλωση του Δικτύου Aegean Cuisine στην Αθήνα

admin
13/03/2015 12:32
 
 
 

Σε ειδική εκδήλωση για τα μέλη του Δικτύου Aegean Cuisine θα παρουσιαστεί το Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Κουζίνας.

Η εκδήλωση έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα στις 5 το απόγευμα στο Μetropolitan Expo, στο πλαίσιο της έκθεσης FOOD EXPO GREECE 2015 στην Αθήνα και την παρουσίαση θα κάνει ο διακεκριμένος συγγραφέας – εκδότης του περιοδικού Olive Ηλίας Μαμαλάκης και ο συγγραφέας και μέλος της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου Δημήτρης Ρουσουνέλος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τα μέλη του Δικτύου Aegean Cuisine θα παραλάβουν, επίσης, το χειροποίητο σήμα και το πιστοποιητικό ένταξής τους.

Απευθυνόμενος στα νέα μέλη του Δικτύου ο ιδιοκτήτης του βραβευμένου εστιατορίου «Σελήνη» στη Σαντορίνη Γιώργος Χατζηγιαννάκης θα μιλήσει για το τι σημαίνει μέλος του Δικτύου και η Βάσια Καζάζη (Δ/ντρια Συστημάτων Ποιότητας της TUV Ηellas) θα πει λίγα λόγια για την προσφάτως ολοκληρωμένη διαδικασία πιστοποίησης των νέων μελών.

Θα ακολουθήσει μια δημιουργική συζήτηση για το παρόν και το μέλλον του δικτύου, όπου θα κληθούν νέα και συνεχιζόμενα μέλη να συνδράμουν με τοποθετήσεις, ιδέες, σκέψεις και προτάσεις προς «ζύμωση» και υλοποίηση.  

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Μάριον Μιχελιδάκη, παρουσιάστρια της εκπομπής «Σαββατοκύριακο» της ΝΕΡΙΤ. 

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να επικοινωνήσουμε με το Επιμελητήριο Κυκλάδων στο τηλέφωνο 22810-82346 (εσωτ. 104 και 105) για να δηλώσουν ενδιαφέρον. Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, το πρόγραμμα και χρήσιμα στοιχεία μπορείτε να επισκεφθείτε το σύνδεσμο  http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=1002&articleid=36209 και το σύνδεσμο  http://www.aegeancuisine.gr/Ekdilosi_Entaxis_Melon_Sto_Diktuo_Aegean_Cuis

 

Aegean Cuisine

Η πρωτοβουλία Aegean Cuisine υλοποιείται τα τελευταία χρόνια από το Επιμελητήριο Κυκλάδων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με στόχο την προβολή των ποιοτικών τοπικά παραγόμενων προϊόντων και της αιγαιοπελαγίτικης οινογαστρονομίας στους επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου οι οποίοι αναζητούν το Αιγαιοπελαγίτικο συναίσθημα και εμπειρία.

Το πάντρεμα της γαστρονομίας, των τοπικών προϊόντων, και της φιλοξενίας είναι καθοριστικοί παράγοντες που προσθέτουν αξία στην τοπική οικονομία και την ταξιδιωτική εμπειρία.

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*