Κατερίνα Μονογυιού: «Ενιαίο μέτωπο πολιτικών δυνάμεων για διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ»

admin
01/04/2015 06:54
 
 
 

Επιβεβλημένη κρίνει τη δημιουργία ενιαίου μετώπου για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ η πολιτευτής Κυκλάδων ΝΔ Κατερίνα Μονογυιού.

Η κ. Μονογυιού παρέστη στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Μυκόνου για το φλέγον αυτό θέμα (σ.σ. η Μύκονος αποτελεί ένα από τα νησιά όπου φημολογείται ότι θα αυξηθεί ο ΦΠΑ) και χαρακτήρισε «επίκαιρη όσο ποτέ» την πρόταση του βουλευτή Δωδεκανήσου  της ΝΔ Μάνου Κόνσολα «για ενιαίο μέτωπο των πολιτικών δυνάμεων στη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά».

Επίσης, συμφώνησε με την άποψη του περιφερειάρχη κ. Χατζημάρκου ότι «δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός νησιών σε πλούσια και φτωχά» και ότι κανένα σενάριο δεν μπορεί να διασπάσει την ενότητα των νησιωτών.

«Πιστεύω ότι πρέπει να σταματήσει κάθε συζήτηση για κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου (μεμονωμένα ή συνολικά) και να αποτελέσει ενιαία γραμμή από όλους τους βουλευτές του Αιγαίου, τις Περιφέρειες και τους Δήμους. Πρέπει δε, να καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι εμείς δεν θα συμπράξουμε. Στην κρίση που βιώνουμε σήμερα, οφείλουμε να ενώνουμε δυνάμεις και η ανάγκη δημιουργίας ενός ενιαίου μετώπου είναι επιβεβλημένη σήμερα όσο ποτέ» δήλωσε η κ. Μονογυιού.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*