ΝΟΔΕ Κυκλάδων: “Οι πολίτες μίλησαν – Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα”

ΝΟΔΕ Κυκλάδων: "Οι πολίτες μίλησαν - Η Ελλάδα αλλάζει σελίδα"
Newsroom
27/05/2019 8:27
 
 
 

 

Στη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 26ης Μαΐου σχολιάζει με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΟΔΕ Κυκλάδων και ο πρόεδρος της Χρήστος Καφτηράνης. Όπως αναφέρει:

Οι πολίτες στις χθεσινές εκλογές γύρισαν την πλάτη στο ψέμα, στο διχασμό και στην ανεξέλεγκτη παροχολογία. Οι πολίτες έδωσαν μια ηχηρή και υπεύθυνη απάντηση στον κ. Τσίπρα και στο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ξεκάθαρη και μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη σηματοδοτεί και μια νέα αρχή. Σήμερα είναι η αφετηρία μιας νέας μεγάλης πολιτικής αλλαγής. Όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για την επόμενη μέρα. Όλοι μαζί για μια καλύτερη ζωή!!!

Θέλω, ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ, να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη μας για το σοβαρό και υπεύθυνο αγώνα τους. Όλους τους συμπολίτες μας που εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία. Η νίκη ανήκει σε όλους!!

Συγχαίρω επίσης τους νικητές των αυτοδιοικητικών εκλογών και ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο για την επανεκλογή του.

Τέλος καλώ όλους του συμπολίτες μας και αυτούς που μας ψήφισαν, αλλά και αυτούς που τώρα , για τους δικούς τους λόγους, είχαν κάποια άλλη επιλογή, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε τη δυνατότητα στην Ελλάδα να αλλάξει σελίδα. Η αρχή έγινε χθες.

Οι Εθνικές εκλογές που αναγκάστηκε να προκηρύξει ο κ. Τσίπρας, πρέπει να αποτελέσουν το τέλος μιας διχαστικής και οπισθοδρομικής κυβέρνησης και την ανατολή μιας νέας Ελλάδας. Η Νέα Δημοκρατία και ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η Ελπίδα της Πατρίδας μας.

Η επόμενη μέρα ανήκει σε όλους τους Έλληνες.!!
Όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε!!

(Visited 113 times, 1 visits today)